RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

На тлі АТБ та кав'ярні: у мережі активно постять фотожаби на візит Байдена до Києва

У понеділок, 20 лютого, президент США Джо Байден прибув до Києва, щоб підтримати Україну напередодні річниці повномасштабного російського вторгнення, а також оголосити про надання чергового пакету військової допомоги на суму $500 млн – у зв'язку з цим у мережі вже опублікували безліч мемов і фотожаб.

"Апостроф" зібрав найкумедніші картинки.

Так, американського лідера зобразили на тлі "Аромакави", знаменитої "Київської перепічки", а також ласуючого смачним столичним морозивом. Також жартівники показали Байдена поряд з АТБ та рекламуючого "Нову пошту".

Не оминули й реакцію росіян на приїзд президента США в Україну - їх зобразили страшними бабками у кокошниках, які перебувають у гніві та здивуванні від того, що відбувається. Звичайно, не забули й про диктатора РФ, який дивиться на все з боку на моніторі у своєму бункері та запитує: "І як це розуміти? Я лох, чи що?" . Сам же Байден у цей час, на одному з мемів, дзвонить до РФ і запитує: "Алло, русня? Що з ї*алом?" . При цьому, на одній із фотожаб, багато "гарних мертвих вагнерівців" просять Байдена про допомогу, заявляючи, що їм не дають боєприпасів.

Читайте також: Байден розповів, навіщо приїхав до Києва

Вчергове Зеленського зобразили у вигляді внучка відомого дідуся, який завинив - на одній із картинок Байден запитує президента України: "Мене до класної викликали. Ти знову на правознавстві балувався?".

Оскільки, в момент зустрічі двох президентів по всій країні оголосили повітряну тривогу через зліт авіації РФ у Білорусі, цей момент також не оминули увагою, зобразивши лідерів двох країн в укритті столичного метро, а також, які планують вирушити на Щекавицю.

На завершення кумедних картинок варто відзначити візит Джо Байдена в Україну, який ретельно приховувався аж до прибуття президента. Так, автори коміксів припускають, що він діставався "Укрзалізницею", а можливо, таємно перетнув кордон з Україною на пункті пропуску "Краковець".

Раніше ми писали, якою була реакція росіян на несподіваний візит Байдена до Києва.