RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

На нас чекають дві найхолодніші ночі, але потім потеплішає: прогноз погоди на кінець зими

Синоптики попереджають українців, що найближчі ночі, 23-24 лютого, будуть найхолодніші до кінця зими. Очікується місцями 15 градусів нижче нуля.

Про це йдеться у прогнозі погоди народного синоптика Наталки Діденко.

Читайте також: Весна в Україну прийде раніше: народний синоптик дав прогноз до кінця зими

За її словами, нічна температура повітря найнижче опускатиметься у східних регіонах країни - до -10... -15 градусів.

На решті території стовпчики термометрів коливатимуться у коридорі -4...-11 градусів. Найтепліші ночі будуть на заході та півдні, де очікується від -1 до -5 градусів.

"Завтра вдень в Україні очікується суха, часто сонячна, погода. Лише на півдні Криму можливі невеликі опади. Сильного вітру не буде", - зазначає вона.

Упродовж дня температура становитиме у західних областях +2...+8 градусів, у східних від -4... -8 градусів нижче нуля. На решті території буде від 3 градусів морозу до 2 тепла.

У Києві - без опадів, сонячно та холодно. У нічний час температура становитиме -5...-7, вдень -1...-3 градуси. Наступна ніч буде морозною, а вже в суботу температура може піднятися до +10 градусів.

Як стверджує синоптик, з 25-го лютого в країну завітає потепління. На початку весни погода буде помірною, з комфортною температурою повітря. Водночас, можливі періодичні опади та сильні вітри.

Раніше "Апостроф" писав, що у Києві вже з'явилися перші проліски.