RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Потеплішає, але погода буде примхливою: прогноз синоптика до кінця тижня

Якщо в січні в Україні була аномально висока температура, як для цього місяця, то в лютому зима раптом "згадала", якою має бути погода цього сезону. Кінець лютого запам'ятається українцям незначними морозами та помірними опадами.

Про це повідомляє meteoprog.com.

Так, у четвер, 23 лютого, температура повітря вночі в північних та східних областях коливатиметься в межах -14...-9°C, а на решті території термометри покажуть -7...-2°C. При цьому вдень температура повітря підніметься до -2…+3 °C та +3…+8 °C у різних регіонах відповідно. Опадів цього дня не очікується, а вітер буде змінних напрямків 5-10 м/с.

Читайте також: Рання чи пізня весна? Харківський бабак Тимко зробив прогноз

У п'ятницю, 24 лютого, дещо потеплішає. Так, температура повітря вночі на більшості українських територій становитиме -4...+1°C, а у східних областях - -12...-7°C. При цьому днем термометри покажуть приблизно однакову температуру по всій Україні – від 0 до +5 °C, а в південній половині й на Прикарпатті +5…+10 °C. Також очікуються помірні опади у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу у західних, центральних та північних областях, а на дорогах можлива ожеледь. Вітер буде південним або південно-західним, зі швидкістю 7-12 м/с.

У суботу та неділю, 25-26 лютого, погода буде нестійкою. Температура повітря вночі становитиме -2…+3 °C, удень 0…+5 °C, а в південних областях протягом доби градусники покажуть +3…+8 °C. При цьому також очікуються опади у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу, на дорогах може бути ожеледиця та тумани. Вітер змінних напрямків, 5-10 м/с.

Раніше ми писали, якою буде погода на початку весни.