RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

З Днем ангела! Яскраві вітання у прозі для Світлани

Окрім Прощеної неділі 26 лютого, жінки, на ім'я Світлана також святкують День ангела - цього дня варто привітати близьких та знайомих з іменинами.

"Апостроф" зібрав найоригінальніші привітання для носіїв цього імені.

***

Моє серце радіє, а душа прагне сказати багато красивих слів. Бажаю тобі, Світлано, в цей день зануритися в океан радості, залишивши всі печалі на піщаному березі. Нехай хвиля натхнення накриє тебе з головою, а бризки удачі та успіху назавжди залишаться на обличчі. Нехай бурхливі потоки життя несуть назустріч любові, з якою ти знайдеш тиху гавань.

***

Сьогодні від щирого серця вітаю тебе, Світлано, з іменинами й бажаю, щоб твоє життя підносило приємні сюрпризи, дарувало масу незабутніх вражень, перспективних можливостей, вірного щастя й щирої любові.

***

Сьогодні світле для тебе, Світлано, свято – День Ангела, день твого небесного захисника і покровителя. Нехай же він оберігає тебе, охороняє у важкі моменти життя та ніколи не відмовляє тобі в надії та любові. З Днем Ангела!

***

З Днем Ангела, Світлано. Від щирого серця бажаю вам щастя і благодаті, незгасимої світлої надії та невичерпної доброти душі. Нехай Господь завжди чує ваші молитви, нехай небеса дарують сили на славні справи!

***

Я вітаю тебе, Світлано, з радісним та світлім днем, з днем твого янгола-охоронця! Нехай твій охоронець завжди тебе оберігає від бід й заздрісних очей, хай буде твоя душа завжди наповнена великою любов’ю й щастям.

***

Тук-тук! Це твій ангелик, Світлано, приніс на своїх крильцях вітання для тебе з іменинами!

Читайте також: Прощена неділя 2023: душевні слова для близьких та друзів

***

Сьогодні у тебе іменини, Світлано, а це значить – твоя доля благословенна Господом. Залишається тільки слухати Його поради й беззаперечно дотримуватися їх. Безумовно, кожна людина має право на свою думку, бажаю, щоб твої бажання завжди збігалися з Його волею. Зміцнюйся духом щодня, загартовуй характер в труднощах, йди по життю сміливо, високо піднявши голову. Пам’ятай – ти маєш людей, які готові прийти на допомогу в будь-яку хвилину!

***

Радості та світла, любові та тепла бажаємо тобі, Світлано, в день твоїх іменин! Іди по життю з юним серцем, ніколи не сумуй, відкривай нові горизонти! Нехай поруч будуть ті, кого ти любиш!

***

Не важливо, яке сьогодні небо – блакитне або похмуре, дощове або сонячне, головне, що звідти тобі махає твій Ангел і вітає тебе, Світлано, з іменинами. Зі святом! Вір в нього, і він буде завжди з тобою!

***

Твій ангел-хранитель оберігає тебе з висоти небес. А на землі, в знак подяки, ти допомагаєш іншим своїми вчинками та добрим словом. Поки буде добро твоє поширюватися на земні справи, не залишить тебе і твій небесний покровитель. У день ангела бажаю тобі Світлана завжди знаходити сили, щоб протягнути руку допомоги нужденним і частіше зустрічати на життєвому шляху таких же добрих і чуйних людей, як ти. Нехай у твоїй душі панує гармонія і любов!

***

Вітаю тебе з днем Ангела і бажаю тобі, Світлано: здоров’я тіла, смирення душі, терпіння, стриманості думок та слів. Бажаю, щоб пам’ять про Бога завжди була у тебе у твоїй душі. Нехай Боже благословить тебе на добрі справи!

***

Нехай ангел небесний тебе, Світлано, збереже, поставить захист твердий, як граніт. З Днем ангела вітаємо тебе! Твої найкращі у світі друзі.

***

Світлано, вітаю тебе від щирого серця з Днем ангела. Бажаю медового щастя і солодких поцілунків, міцних обіймів і вірних надій. Нехай життя твоє буде сповнене щасливими світанками та сонячним настроєм, красивими заходами та неймовірною радістю душі.

***

З Днем ангела, Світлано! Твій небесний опікун подарував тобі безліч хороших якостей. Бажаю тобі НЕ розгубити цей цінній набір ангельських подарунків по життю й пишатися тим ім’ям, що подарували тобі твої батьки.

***

Світлано, вітаю Вас з Днем Ангела! Хай сонечко Вам усміхається, щоб квітла в житті весна, удача хай Вас не цурається, щоб Ви весела та щаслива була!

***

У кожного з нас є ангел-хранитель, і хоч ніхто його ніколи в житті не бачив, але все одно я впевнений, що він завжди десь близько нас. Хочу в цей радісний святковий день побажати тобі, Світлано, та твоєму ангелові якнайбільше сонячних днів, радості в житті та любові до ближнього свого.

Раніше ми публікували сильні молитви на Прощену Неділю.