RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Зовсім не весна: якою буде погода в перші вихідні березня

Погода на вихідних в Україні буде не надто сприятлива для прогулянок, проте температура повітря в деяких областях порадує українців.

Про прогноз погоди на 4 і 5 березня повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Погода в суботу

Читайте також: У березні українцям обіцяють "аномальні" погодні умови: до чого готуватись

4 березня майже на всій території країни посилиться вітер, що доходитиме до штормових поривів (15-22 м/с) із західним напрямком. Водночас погода залишатиметься сухою, хіба що в північних областях пройде незначний мокрий сніг. Температура повітря вдень коливатиметься від +3+7 до +11 градусів на Закарпатті й півдні.

"У Києві завтра, в суботу, буде сильний західний вітер - обережно! Можливий невеликий мокрий сніг, максимальна температура повітря +5 градусів", - додала Наталка Діденко.

Погода в неділю

5 березня очікуються невеликі опади з холодним атмосферним фронтом, які вночі прибудуть в Україну з півночі, заходу, пройдуть через центральні області, а також торкнуться східної частини й дійдуть до півдня, однак до ранку все закінчиться. Денна температура становитиме +1+4 градуси, а в Криму до +8 градусів.

"У неділю, 5-го березня, у столиці вітер поміняється на північно-західний, трохи вщухне. Але похолоднішає, вдень +2,+3 градуси. Без істотних опадів", - зазначила синоптикиня.

Раніше "Апостроф" повідомляв, коли в Україні в березні посиляться морози.