RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Бої за Бахмут: бригадний генерал розповів про оборону міста

Командувач Сил спеціальних операцій Віктор Хоренко прибув до прифронтового Бахмуту, аби перевірити роботу підрозділів, які задіяні в обороні міста.

Про це інформує пресслужба Командування ССО ЗСУ.

За даними відомства, бригадний генерал Віктор Хоренко не лише перевірив роботу підрозділів, які задіяні в обороні Бахмуту, а й тих формувань, що залучаються до виконання бойових завдань на різних напрямках Донецької та Луганської областей.

Читайте також: Мінус 820 окупантів: Генштаб оприлюднив нову статистику втрат ЗС РФ

Командувач ССО також ознайомився з обстановкою в районах виконання завдань та особисто опрацював низку насущних питань щодо забезпечення та організації роботи своїх підлеглих у зоні бойових дій.

"Всі підрозділи ССО України, залучені до оборони Бахмуту, чітко виконують поставлені завдання. Наші воїни безперервно працюють в надзвичайно тяжких умовах і роблять все, аби кількість сил противника зменшувалася щодня", - заявив Хоренко під час візиту до прифронтового міста.

Бригадний генерал зазначив, що в нинішніх умовах надзвичайно важливу роль грає комунікація та взаємодія усіх ланок, які підпорядковані Командуванню ССО.

Раніше ми розповідали, що один з підрозділів ЗСУ отримав наказ залишити прифронтовий Бахмут.