RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Цирк на тлі війни: мережі обурила зустріч Подоляка з блогерами та нагорода для Ксюші Манекен

Українці у мережі обурилися нагородженню блогерів, включно з українською моделлю Ксюшею Манекен, яка разом з ще кількома блогерами отримала медаль за сприяння воєнній розвідці від ГУР МО України, які вручав радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

"Апостроф" зібрав реакції українців на вручення медалей за сприяння розвідці блогерам.

Читайте також: Подоляк присоромив Маска за скандальний вислів про Революцію Гідності

Після вручення нагород Instagram-блогерка Ксюша Манекен разом із колегами "по цеху" переможницею "Холостяка" Дашею Квітковою, а також Сашею Бо, Євгеном Таллером та Микитою Добриніним прослухали лекцію в Офісі Президента від Михайла Подоляка на тему мотивації населення під час війни.

Декілька користувачів назвали Манекен ескортницею.

"От чому пресофіцеру прикордонної служби Іванні Плантовській не дали орден, а екскортниці Ксюші Манекен (Оксана Волощук) дали? Прямо Мата Харі якась", - питається у Facebook жителька Харкова Ольга Коляда.

Вона також назвала таке рішення влади "тотальною несправедливістю" та запропонувала зареєструвати петицію з приводу цього.

"Відома київська ескортниця отримала орден від ГУР, та написала: "А вы такие правильные не получили них@я". "За сприяння військовій розвідці" нагороджена блогерка Ксюша Манекен (Оксана Волощук), на сторінці якої лакшері життя та фото ню", - написала киянка Маріанна Лукасевич.

Ще один житель Києва Олег Карпюк звернув увагу на блогерку Сашу Бо, яка "повернулася з Домінікани й дуже переймається, коли ж закінчиться війна".

"Прикметно, що на це імбецильне питання далекої, проте усталої від війни, людини Подоляк ствердно відповів, що "у 2023". Так і живемо", - додав він.

Мешканець столиці Олександр Терехов написав, що знову вручили медалі "всім, кому хочеться".

"Яка стидоба перед Світом...", - додав чоловік.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Михайло Подоляк розповів, скільки окупантів потрібно щодня знищувати бійцям ЗСУ для перемоги.