RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

В Україні 8 березня погода буде несвятковою: карта та прогноз синоптиків

В Україні протягом тижня очікується мокра, але тепла погода. Час від часу йтиме мокрий сніг чи невеликий дощ, тоді як стовпчик термометра вдень підніматиметься до +15 градусів.

Про це повідомили синоптики Укргідрометцентру у прогнозі погоди на 7-10 березня.

Погода 7 березня

Читайте також: Не весна, а щось схоже на літо: в Україні різко потеплішає до 22 градусів

У переважній більшості регіонів, крім півдня, пройде мокрий сніг і дощ, на дорогах з'явиться ожеледиця. Вночі температура триматиметься на рівні від 1° тепла до 4° морозу, вдень 3-8° тепла, а на півдні температура повітря становитиме 9-14° тепла.

Погода 8 березня

На свято в Україні піде невеликий дощ і мокрий сніг на більшості територій, за винятком південної частини та центральних областей. Вночі стовпчик термометра покаже від 4° тепла до 3° морозу, а вдень повітря прогріється до 7-14° тепла.

Погода 9 березня

На заході й півночі України пройде мокрий сніг і дощ, на решті територій, крім півдня, очікується невеликий дощ. Нічна температура повітря буде від 2° тепла до 3° морозу, денна становитиме1-6° тепла, на Закарпатті та в більшості центральних областей прогнозується 7-12° тепла, у південних та східних областях вночі 3-8° тепла, вдень 11-16°.

Погода 10 березня

західних, північних областях вночі мокрий сніг та дощ, вдень без істотних опадів; температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-7° тепла. На решті території дощ, вночі у південно-східній частині, вдень у більшості центральних областях без істотних опадів; температура вночі 1-7° тепла, вдень у центральних областях 6-12°, у південних та східних областях 10-15°", - резюмували синоптики.

Раніше "Апостроф" повідомляв про прогноз погоди в Україні до кінця поточного тижня.