RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Задоволені та сучасні: українських листонош посадять на електробайки, фото

”Укрпошта”, яка випустила нову поштову марку під назвою “Воїни світу. Воїни добра”, запускає пілотний проект “листоноші на електробайках”. Спробують різні формати та моделі (двох- та триколісні).

Про це повідомив генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський.

"Ті з Вас, хто ще дивився мультики, добре пам'ятає, що листоноша може бути задоволений тільки, коли в нього є велосипед. А хто ми такі, щоб стояти на шляху до задоволення наших листонош. А так, як ми хотіли б мати не тільки задоволених, але ще й сучасних листонош, розпочинаємо пілотний проект "листоноші на електробайках", - написав він.

Глава "Укрпошти" зазначив, що на електробайках зручно як долати гірські масиви Закарпаття та Франківщини, так і швидше рухатися довгими вулицями приватних секторів Дніпра чи Харкова.

Читайте також: Без документів, але з умовами: "Укрпошта" змінила правила отримання посилок

Будуть випробувані різні формати та моделі, щоб отримати впевненість у швидкій, зручній доставці з GPS-відстеженням. Враховуючи, що планується надання всім листоношам портативних комп'ютерів та POS терміналів, не забули і про USB-зарядку.

"Так що місце для посилок, цукерок та газет є. Починаємо тестування. Байк, до речі, українського виробництва, ну і, звичайно, у рамках “зеленої енергетики”, - резюмував Смілянський.

Як розповідав "Апостроф", наприкінці минулого року "Укрпошта" запустила нові марки - "Байрактари", HIMARS і не лише.