RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Рослини добре приживуться і дадуть чудовий урожай: місячний посівний календар на березень

У березні стартує посівний сезон - це час для удобрення грядок, підготовки розсади, посадки ранніх культур та зелені. Місячний календар допоможе підібрати ідеальний час для кожного процесу, щоб пишатися своїм урожаєм.

"Апостроф" ділиться посівним календарем, який допоможе вибрати для цього найсприятливіші дні.

Читайте також: Місячний календар на березень: які дні будуть вдалими, а які небезпечними

Найвдаліший час

З 10 по 17 березня рослини добре приживуться, можете розраховувати на щедрий урожай. Садити можна і овочі із зеленню, і квіти. Крім того, можете зайнятися оновленням дерев, підрізати гілки, побілити та підгодувати стовбури. Підготуйтеся для майбутньої посадки саджанців, удобріть ґрунт і пропушіть його.

З 24 по 30 березня варто зайнятися висаджуванням насіння на розсаду капусти, перцю, помідорів, баклажанів, огірків. У відкритий ґрунт висаджуйте цибулю, квасолю, щавель, часник, горох. Можна також висаджувати молоді дерева.

Раніше "Апостроф" повідомляв про те, що в березні в Україні передбачається кілька традиційних свят, під час яких українці зазвичай відпочивають, але через воєнний стан ці дні будуть робітниками. Вихідні в перший весняний місяць будуть лише у суботу та неділю.