RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

На Україну насувається нова хвиля снігопадів: дата та карта погоди

В Україні 11 та 12 березня очікується знову похолодання зі снігопадами, які пройдуть у районі північних та західних областей.

Про це свідчить інформація погодного радару Ventusky.

Читайте також: Впливають два великі процеси: якою буде погода у березні

У суботу ввечері, 11 березня, на заході України температура прогнозується від 0 до -4 градусів. На решті території очікується +7..+10 градусів тепла.

Вечір 11 березня

У ніч на 12 березня на заході випаде сніг. Температура опуститься до -5 градусів. Дощі пройдуть у центральній, південній та східній частині України.

Ніч на 12 березня

У неділю вранці, 12 березня, температура суттєво знизиться. Сніжити буде у районі Житомирської, Вінницької та Чернігівської областей. У західних областях все ще триматиметься невеликий мінус, на півночі та в центрі 0...+2 градуси, у південній частині буде близько +7. На сході прогнозують до 12 градусів вище нуля. Зранку очікуються дощі. Вони охоплять схід, центр та південь України.

Ранок 12 березня

Вдень 12 березня хмарна погода зі снігом на півночі країни. На решті території – без опадів. У середньому в Україні вдень очікується +4 градуси тепла.

День 12 березня

До вечора 12 березня дощі припиняться повністю, але ще може пролітати сніг на півночі України в районі Чернігівської та Житомирської областей.

Вечір 12 березня

Раніше ми публікували прогноз синоптиків до кінця весни.