RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Березень у Києві буде прохолодним: прогноз синоптиків до кінця весни

У березні у Києві буде доволі прохолодно. Переважно температура не підніматиметься вище за +10 градусів.

Про це свідчить прогноз метеосайту Wisemeteo.

Читайте також: У березні очікується літня погода: народний синоптик дав прогноз до кінця квітня

Березень

На початку місяця, 5-7 березня, прогнозуються опади у вигляді мокрого снігу. 8 березня - без опадів. Вночі у ці дні стовпчики термометрів опускатимуться нижче нульової позначки. Вдень буде 2...3 тепла. 9 березня також прогнозують сніг і температуру від нуля до 4 градусів тепла. З 10 до 23 березня температура поволі підніматиметься вище протягом дня. Коливатиметься в межах з 6 до 10 градусів. У ці дні буде сонячно й без опадів. Після чого почнеться дощовий період на дві доби, 23-24 березня. Температура буде плюсова, уночі - близько нуля. Синоптики прогнозують 25 грудня сніг. Надалі, до кінця місяця буде сонячна погода. 31 березня - задощить.

Квітень

Другий місяць весни почнеться з дощів, які триватимуть 1-2 квітня. Температура підвищиться вдень від 7 до 13 градусів тепла. З 3 по 7 квітня - буде сонячно, а стовпчики термометрів показуватимуть максимально вдень 12 градусів тепла. 8-9 квітня - знову пройде дощ, однак температура становитиме 13-15 градусів. З 10 до 29 квітня - без опадів. Температура становитиме вдень 10-17 градусів. 29 та 30 квітня - прогнозують дощ. Температура сягне 17...20 градусів вище нуля.

Травень

Останній місяць весни теж почнеться похмурою та дощовою погодою. Температура вдень досягатиме 22 градусів, вночі - максимально становитиме 11 градусів. 2-3 травня - без опадів. 4-5 травня очікується дощ. Загалом до кінця місяця чергуватимуться дощові дні з сонячними і сухими. Повітря буде так само літнім - 19...21 градусів вище нуля.

Нагадаємо, за оцінками Національного управління океанічних та атмосферних досліджень США та Європейського центру середньострокових прогнозів, весна в Україні очікується теплою.