RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

День українського добровольця 2023: найкращі листівки та привітання у віршах

У вівторок, 14 березня, в Україні святкуватимуть День українського добровольця. У цей день лунають особливі привітання сильних духом українців, які на рівні зі справжніми військовими, боронять українську землю.

"Апостроф" зібрав найкрасивіші листівки, картинки, вірші та смс із Днем добровольця.

Читайте також: В Україні на березень випадає кілька великих свят: календар вихідних

Дату обрали не випадково, оскільки саме 14 березня 2014 року після з Революції гідності перших добровольців відправили на тренувальну базу у Нових Петрівцях на Київщині. Тоді добровольці стали поруч з військовими на захист України від окупантів.

Привітання з Днем добровольця

***

Сьогодні вітаємо всіх добровольців України. Ви – наші захисники, опора держави. Спокій наших домівок, спокій близьких - у ваших надійних, сильних руках. Прийміть вітання з найкращими побажаннями: добра, світлого настрою та перемоги!

***

Вітаю всіх українських добровольців, які нагадують, що сами ми повинні відстоювати добробут та щастя нашої країни. Нехай вам не доводиться стикатись зі злом, а добро завжди буде на вашому боці!

***

З Днем добровольця!
Нехай сонце буде за віконцем,
А ти завжди мужнім будь,
Честь й відвагу ти здобудь!
Від напасті не ховайся
І всього ти добивайся!

***

Зі святом державним тебе привітаю!
Відваги й наснаги тобі побажаю!
Досягнень високих і здійснення мрій
Побільше життєвих і світлих надій!

***

Хочу побажати всім захисникам України, не залежно від того в якому статусі і як ви її захищаєте - ПЕРЕМОГИ! Перемоги над ворогами та віри у світле майбутнє!

***

Вітаю всіх чоловіків і жінок - захисників України. Поки є герої, що попри всі тяготи захищають мирне майбутнє наших дітей від брехливого підступного ворога, ми обов’язково переможемо!

***

Дорогі добровольці, нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. І після будь-яких "баталій", які часто трапляються у повсякденному мирному житті, вдома на вас завжди чекає затишна гавань. Міцного здоров’я Вам, успіхів та надійного тилу! І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

***

З відважним Днем тебе вітаю!
Хай всміхнеться тобі доля,
Вдача поряд хай літає,
Буде дім, сім’я і воля.

***

З Днем добровольця вітаю!
Ти сміливий без питань,
Мудрості тобі бажаю
І кохання без зітхань!

***

Вітаю з 14 березня, Днем добровольця та святом мужності, сміливості та відданості! Хай над головою завжди буде мирне небо!

***

Щиро вітаємо Вас з 14 березня - святом відваги, мужності, доблесті і честі. У день добровольців України з щирого серця бажаємо Вам сили і твердості духу, енергії та оптимізму, добробуту та надійного тилу в родині. Нехай і в мирний час у Вашому житті знаходиться місце для шляхетних вчинків і подвигів, сміливості і красивих перемог!

Раніше "Апостроф" опублікував церковний календар на березень 2023 року, він сповнений релігійних свят та подій, найбільшим з яких є Великий піст.