RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

В Україні різко потеплішає, але є нюанси: прогноз погоди на 14 березня

Як і прогнозували раніше синоптики, у березні в Україні очікуються погодні "гойдалки" – у вівторок, 14 березня, у більшості областей країни потеплішає, втім за день знову очікуються похолодання.

Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко у Telegram-каналі.

Так, завтра в Україні очікується сильний вітер та сухе повітря з сонячними променями, а температура може сягнути до +15+18 градусів. Проте ці прогнози можуть мати нюанси.

Читайте також: В Україні похолодає на початку тижня: прогноз погоди по містах

У більшості областей України переважатиме суха повітряна маса антициклонального походження, хоча вночі на Волині та Рівненщині, а ввечері на півдні Криму, очікуються невеликі дощі. Вітер буде південного напрямку, зі штормовими поривами до 15-20 метрів за секунду, тому варто бути обережними.

Попри це, температура повітря обіцяє бути приємною. У вівторок, 14 березня, протягом дня очікуються температури в межах +10+15 градусів, а в західних областях – до +12+18 градусів. Натомість на сході України та на узбережжі морів буде трохи свіжіше, з температурою в межах +7+10 градусів.

У Києві температура повітря також буде приємною, до +12, +13 градусів, проте сповна насолодитися весною заважатиме сильний вітер, "який може ганяти пил, легкі предмети, гнути тополі та хитати погано закріплені білборди".

Наталка Діденко наголосила, що у середу суттєво похолодає у західних областях, а в четвер майже в усіх регіонах. Але найближчі субота та неділя знову принесуть в Україну весняне тепло.

Раніше ми писали, що у березні в Україні у багатьох регіонах очікується одразу кілька хвиль снігопадів.