RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

В Україні різко потеплішає: коли і де чекати 20 градусів тепла

Наступний тиждень в Україні буде в цілому теплим, стовпчики термометрів місцями піднімуться до +19 градусів. Однак пройдуть дощі.

Про це розповідає "Уніан".

У понеділок, 20 березня, у більшості областей повітря прогріється до 9-11 градусів тепла, на північному сході буде прохолодніше (+7...+9). Найтепліше буде у західних областях - +11...15 градусів. Опадів не прогнозується.

У вівторок, 21 березня, буде прохолодніше, підуть дощі. Температура повітря встановиться на рівні 9-13 градусів зі знаком "плюс", на Закарпатті – до +14. Захід країни, а також Чернігівську, Харківську, Дніпропетровську та Запорізьку області накриють дощі, подекуди сильні.

У середу, 22 березня, опадів поменшає. Невеликі дощі очікуються лише у окремих західних та центральних областях. Прогнозується від 11 до 13 градусів тепла, а на Прикарпатті та на Закарпатті стовпчики термометрів піднімуться до +14...+16 градусів.

Читайте також: Мінімум сонця та опадів: якою буде погода в Україні у квітні

У четвер, 23 березня, невеликі дощі можливі лише на Харківщині, в решті областей без опадів, хмарно з проясненнями. Температура повітря очікується в районі 13-15 градусів вище за нуль, найтепліше буде на заході України, де прогнозується +16...+18 градусів.

У п'ятницю, 24 березня, в Україні потеплішає ще сильніше, стовпчики термометрів показуватимуть +12...+17 градусів. Найтепліша температура порадує мешканців Івано-Франківської, Чернівецької та Закарпатської областей, де повітря прогріється до 19 градусів тепла. У той же час повернуться опади - дощі можливі на півночі, а також у Хмельницькій, Полтавській, Харківській областях та Криму.

Дощова погода втримається у вихідні, 25-26 березня, опади очікуються по всій країні. Через них похолодає, стовпчики термометрів будуть у районі +9...+13 градусів, місцями повітря прогріється до 16 градусів тепла.

Як повідомляв "Апостроф", синоптики прогнозують, що 28 та 31 березня в Україні знову розбудуються снігопади, які не зачеплять лише східні та південні регіони.

  • Вас також може зацікавити:

Одягатися модно - не завжди дорого: як зекономити на весняному одязі

Ніколи не повторюйте їх: ТОП-3 помилки водіїв навесні

Для них це випробування: яким знакам Зодіаку найважче у весняний період