RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Одягатися модно - не завжди дорого: як зекономити на весняному одязі

З наближенням теплих днів хочеться оновлення в усьому, в тому числі й в одязі. Однак, необов'язково витрачати багато грошей, щоб виглядати стильно.

"Апостроф" розповідає, як зекономити на весняному одязі.

Одним з найпростіших способів зекономити на весняному одязі є використання того, що у вас вже є в шафі. Оцініть свій гардероб і подумайте про те, які речі ви можете перекомбінувати і використовувати знову, замість того, щоб купувати нове.

Також, якщо ви все ж хочете придбати нову річ, спробуйте знайти її на розпродажі або у магазинах зі знижками. Можливо, ви зможете знайти потрібну річ за більш доступною ціною.

Інший спосіб зекономити на весняному одязі - це купувати одяг з рук, наприклад, на блошиних ринках або в онлайн-магазинах з вторинної реалізації речей. Це може бути дешевше, ніж купувати нове, а ви можете знайти унікальні речі, яких немає в звичайних магазинах.

Читайте також: 6 предметів весняного гардеробу, які мають бути у кожної модниці: фото

Також не забувайте про те, що важливо купувати якісні речі, які прослужать довше. Це може зберегти вам гроші в довгостроковій перспективі, оскільки ви не будете постійно витрачати їх на заміну старого одягу.

Щоб уникнути зайвих витрат, варто планувати свої покупки і не купувати непотрібні речі, які ви не будете використовувати.

Раніше "Апостроф" розповідав, які фасони курток модні цієї весни.

  • Вас також може зацікавити:

Яке весняне взуття безнадійно вийшло з моди: головні антитренди 2023 року

Одяг оверсайз не виходить із моди: як його носити весною 2023 року

Яке пальто обрати на весну: наймодніші фасони та кольори 2023 року