RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Для тіла та душі: 7 ідей, як провести вихідні з користю

Багато людей люблять вихідні дні за можливість поспати вдосталь, провести час із близькими людьми, розслабитися та відвідати цікаві місця. З настанням весни список занять для дозвілля лише розширюється.

"Апостроф" розповідає, як можна цікаво, продуктивно та із задоволенням провести час на вихідних.

У вихідні не потрібно шукати жодних відмовок, а тому в ці дні можна присвятити час зайняттю спортом, наприклад: вирушити на пробіжку, покататися велосипедом, сходити в тренажерний зал або на плавання. Спортивні заняття допоможуть зміцнити здоров'я та підвищити настрій.

Крім того, можна провести час із близькими людьми – наприклад, вирушити на пікнік, пограти у настільні ігри, подивитися фільм чи сходити до театру.

Читайте також: Додатковий вихідний скасували: як українці відпочиватимуть у квітні 2023

Якщо ви любите мистецтво та культуру, то вихідні – це чудовий момент, щоб відвідати музеї, виставки чи галереї. Також можна присвятити час вивченню нових навичок, таких як приготування нових страв, вивчення мови або рукоділля.

Відправиться на природу у теплий весняний сонячний день буде чудовим рішенням. Можна піти на прогулянку до лісу чи парку, покататися на човні або відвідати ботанічний сад.

Всупереч потеплінню з кожним днем та бажанням все частіше бувати на вулиці, не варто забувати й про читання книг, адже це чудовий спосіб провести час із користю для розвитку особистості.

Також можна вирушити в невелику подорож і дослідити нові місця.

Раніше ми писали, що депутати Верховної Ради від фракції "Слуга народу" пропонують запровадити нові свята, зробивши їх вихідними - йдеться про "День вишні" та "День миру". Крім того, 10 листопада пропонується святкувати "День поваги до віку" і також зробити його вихідним. На Різдво пропонується відпочивати не 7 січня, а 25 грудня.

  • Вас може зацікавити:

Не тільки канікули: коли у школярів будуть додаткові вихідні

Присвячений партизанському руху: в мережі з'явився оригінальний календар

Рослини добре приживуться і дадуть відмінний урожай: місячний посівний календар на березень