RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Парад планет: топ-5 прикмет, що впливають на життя людини

Вже зовсім скоро небесні тіла Сонячної системи, а саме Юпітер, Меркурій, Венера, Уран, Марс, а також Місяць буде видно на невеликій ділянці небосхилу, оскільки вони вишикуються у т.зв. парад планет. У різних культурах і традиціях це може бути пов'язані з різними прикметами.

"Апостроф" розповідає про те, що можна і не можна робити у цей період.

Читайте: 2023 рік не перестає дивувати: астероїд, що пронісся над Європою, потрапив на відео

На що варто звернути увагу на цей період:

1. Успіх: Парад планет може розглядатися як знак успіху на наступний період часу. Деякі люди можуть розглядати це як добрий знак для початку нового проекту або для прийняття важливих рішень.

2. Катастрофи: У деяких традиціях парад планет може розглядатися як знак наступу катастрофічних подій або нещасть. Наприклад, у стародавніх віруваннях парад планет вважався знаком майбутньої війни.

3. Народження нових душ: В індійській астрології парад планет може вважатися знаком народження нових душ Землі. Це можна розцінити як сприятливий знак для плідної духовної практики.

4. Погіршення здоров'я: У деяких культурах парад планет може розглядатись як знак можливого погіршення здоров'я. Наприклад, у традиційній китайській медицині парад планет може вважатися знаком можливих хвороб чи проблем зі здоров'ям.

5. Політичні зміни: У деяких культурах парад планет може розглядатися як знак можливих політичних змін чи переворотів. Наприклад, у стародавній астрології майя парад планет міг бути пов'язаний із прийдешніми змінами в уряді чи соціальному устрої.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, що всього місяць тому українці могли спостерігати парад планет , коли Місяць, Юпітер і Венера вишикувалися в одну лінію.

  • Вас може зацікавити:

Марсохід вперше зробив якісні знімки сонячних променів на Марсі

Астрономів вразила зелена комета, яку не бачили з часів кам'яного віку: фото

Вчені знайшли "копію" нашої планети - на ній може існувати життя: фото