RU  UA

Окупанти готують Бердянськ до "курортного сезону": у чому дурість дій росіян

Усі розмови російських політиків, пропагандистів та окупаційного командування про те, що на території Бердянська вони влаштують "військовий курорт" - це звичайна піар-акція. Спроби залучити до цього "Єдину Росію" також є показухою.

Про це Апостроф-TV заявив заступник голови Бердянської райради Віктор Дудукалов

"Вільних" приміщень через окупацію у місті стало достатньо. Окупанти та колаборанти взялися за оздоровчі заклади, які раніше займалися лікуванням радянських військових, які повернулися з Афганістану, але це лише картинка. Жодного курорту, тим більше "для військових" там не буде. Окупанти, створюючи такі потьомкінські села, намагаються показати самим собі та російському населенню, що їхні "нові території" нібито розвиваються, незважаючи на бойові дії", - повідомив чиновник.

Читайте також: Терор населення та загадкові пожежі в місцях розташування росіян: як живе Бердянськ в окупації

За його словами, дурість ситуації також у тому, що координати цих об'єктів добре відомі, тому "курортний сезон" окупантів розпочнеться під пильним наглядом ЗСУ.

"Наступна причина - повний хаос і відсутність налагодженої координації як між самими колаборантами, так і між ними та окупаційним командуванням. Вони ніби думають над офіційним оголошенням "курортного сезону", але зрозуміло, що його не буде. Бази відпочинку та об'єкти розміщення використовуються для проживання окупаційного контингенту", – додав Дудукалов.

Раніше повідомлялося, що в окупованому Бердянську постійно чути вибухи.

Вас може зацікавити:

Візит кримінального авторитету та "мобілізація": як живе окупований Бердянськ сьогодні

У Бердянську вибухнув автомобіль із відомою колаборанткою: фото та деталі

У Бердянську підірвали авто місцевого гауляйтера: що відомо