RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Синоптики попередили про "незатишну" погоду 4 квітня: де буде мокрий сніг - прогноз та карта

У вівторок, 4 квітня, погода в Україні буде досить складною - у західних та Житомирській областях очікується мокрий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Температура повітря буде контрастною - від 9 градусів морозу в Карпатах минулої ночі до 20 градусів зі знаком "плюс" у Криму.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

У західних та на Житомирщині вночі було до 6 градусів морозу, вдень теж буде прохолодно - від 1 до 6 градусів з позначкою "плюс". У Карпатах уночі стовпчики термометрів опускалися до -9 градусів, і навіть удень градуси будуть мінусовими - від 0 до -5.

На решті території країни істотних опадів не очікується, проте вдень у південних та більшості центральних областей пройде невеликий дощ. На півдні України вранці подекуди прогнозується туман, а вдень пройдуть локальні грози.

Читайте також: Настає справжня весна: синоптик порадувала свіжим прогнозом

Стовпчики термометрів показуватимуть від 10 до 15 градусів вище за нуль, найтепліше буде в Криму - +15 +20 градусів, а найхолодніше - у Київській, Черкаській та Одеській областях - 6-11 градусів тепла.

Вітер переважно північно-західний, 5-10 м/с, у Карпатах та Криму місцями поривчастий до 15-20 м/с.

Як повідомляв "Апостроф", до кінця другої декади квітня в Україні пройдуть сильні дощі, місцями з мокрим снігом. Також очікуються суттєві коливання температури повітря.

  • Вас також може зацікавити :

Клімат в Україні змінюватиметься: названо найжорстокіший сценарій

Зима заблукала: заворожуючі кадри снігу, що випав у Криму

Коли в квітні в Україні почнуться снігопади: дата та карта погоди