RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

За удачу, здоров'я та захист від зла: сильні молитви на Великдень

Вже дуже скоро українці відзначатимуть одне з головних церковних свят у році – Великдень.

"Апостроф" з нагоди такого дня публікує добірку сильних молитов.

Читайте також: На Вербну неділю не можна прати і пліткувати: головні заборони великого свята

Великдень 2023 – молитва за зцілення

В ім’я Отця, Сина і Святого Духа. Нині і вічно, і нескінченно. Амінь. За царя Мануїла Комніна. При лаврі його золотій служив Господу Богу Лука Христоверг святий. Напередодні Великодня святого в лаврі золотій Одигітрія Матір Божа з’явилася двом сліпцям. Привела вона їх у Влахернський храм. Ангели, херувими, серафими заспівали, сліпі перед матінкою Одигітрією прозріли. Цю молитву святі рутці писали. Всі 40 святих її благословляли. Воістину! Сам Господь сказав: “Хто цю молитву перш Пасхи прочитає, той за допомогою її від трьох смертей піде”. В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Великдень 2023 – молитва за здоров'я

Господи Всемогутній, Господи милостивий, Господи справедливий, допоможи мені, рабу Божому, благослови світлою Пасхою. Наповни мене і моїх близьких енергією світлих святкових днів. Нехай очистять мою душу світлі радісні сльози. В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Почуйте моє звернення всі вищі небесні сили. Моліться про благополучний життєвий шлях всіх нас грішних рабів Божих (назвати імена людей). Закрийте мене і моїх близьких від злоби людської і недобрих помислів недругів, приборкайте лють і гнів, бурхливі в світі, що оточує нас. Раттю своєю святою і справедливою оточіть нас, даруйте нам згоду і спокій. В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь.

Великдень 2023 - молитва на удачу та захист від темних сил

В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. У святу неділю Ісус Христос воскрес, людям всім велику надію і радість дарувавши. Відтепер Господа нашого всі християни прославляють, слава про нього шириться від землі до небес. Силою своєю і милістю своєю незмірною він сьогодні нас, рабів Божих, оберігає і опікується. Чує він наші молитви і всі їх приймає, від всяких бід рятує. Почуй і мене, Господи, допоможи мені, спаси мене і захисти мене від негараздів і бід відтепер і на віки віків. Амінь.

Раніше ми розповідали, які існують заборони для віруючих на Великдень.

Вас також може зацікавити:

Коли святкують Великдень 2023 у Польщі: дата та традиції

Додатковий вихідний скасували: як українці відпочиватимуть у квітні 2023 року

Ви цього могли не знати: 10 найцікавіших фактів про Великдень