RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Ворог обстріляв Слов'янськ: влучили у багатоповерхівку, є жертви

У п'ятницю, 14 квітня, російські окупанти вкотре обстріляли Слов'янськ Донецької області. Внаслідок ворожого обстрілу зруйновано кілька поверхів багатоповерхового будинку, є загиблі. Під завалами залишаються люди.

Про це повідомив голова Донецької ОВ Павло Кириленко.

Читайте також: Нехай світ відчує різницю: фото шкільного класу в Авдіївці

Кириленко розповів, що окупанти в п'ятницю завдали одразу кількох ударів по житлових кварталах Слов'янська, зруйнувавши багатоповерхівки та пошкодивши школу. Одна людина загинула щонайменше п'ятеро отримали поранення, триває рятувальна операція.

Він також підтвердив, що ворог ударив по Краматорську та Костянтинівці. За попередньою інформацією там обійшлося без жертв.

Крім того, голова Офісу президента Андрій Єрмак також написав про те, що ворог ударив по трьох п'ятиповерхових будинках у Слов'янську, один із них частково зруйнований. У районі школи пролунало щонайменше сім вибухів. Відомо про одного загиблого та шістьох постраждалих.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що в Авдіївці під час російського обстрілу загинув п'ятимісячний хлопчик . За день до трагедії поліція приходила до матері із закликом евакуювати дитину, але вона відмовилася.

  • Вас також може зацікавити:

Росія завдала удару Слов'янську: є жертви - фото та відео

Ворог ударив ракетою по пункту незламності у Костянтинівці: є загиблі - фото

Нічний удар по Сумщині: постраждали школа та дитячий садок, є жертви - фото та відео