RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Кортеж та перекрита дорога: як зустрічали Столтенберга у Києві

Заради Генерального секретаря Північноатлантичного Альянсу Єнса Столтенберга, який несподівано прибув до Києва, у столиці перекрили дороги. Також кортеж супроводжували машини поліції з увімкненими проблисковими маячками.

Про це повідомляє УНІАН, яке опублікувало відповідне відео.

Читайте: НАТО вступить у війну в Україні за однієї умови: експерт назвав причину

У зв'язку з прибуттям генсека НАТО виникла кілометрова пробка, але водії поставилися з розумінням тимчасових незручностей, деякі навіть виходили з машин привітати високу делегацію, йдеться у повідомленні агентства.

У свою чергу Deutsche Welle опублікувало кадри прогулянки Йєнса Столтенберга поруч із розбитою технікою ЗС РФ на Михайлівській площі в Києві.

У той же час візит генсека Альянсу до воюючої країни вже встигли прокоментувати у Росії. Прес-секретар Володимира Путіна Дмітрій Пєсков заявив, що "недопущення України в НАТО — як і раніше, одна з цілей спеціальної воєнної операції".

Нагадаємо, раніше Столтенберг наголошував, що НАТО й надалі надаватиме допомогу Україні для перемоги у війні проти Росії, а вже після тріумфу наша держава може розраховувати на членство в Північноатлантичному Альянсі.

  • Вас може зацікавити:

Є лише один шлях до миру в Україні: Столтенберг пояснив позицію НАТО

Війна буде затяжною: генсек НАТО зробив важливу заяву

Важкі танки для ЗСУ й не тільки: головне з виступу Столтенберга щодо війни в Україні