RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

"Поворознюк витяг пістолет і вистрілив в мене": фермер з Кіровоградщини заявив про замах на вбивство

Бізнесмена-аграрія, президента футбольного клубу "Інгулець" Олександра Поворознюка звинуватили у стрільбі з пістолета у мешканця селища Петрове Кіровоградської області Михайла Никифорова.

Про це сам постраждалий розповів в інтерв'ю журналістам, пише видання Delo.ua.

За словами селянина, Поворознюк не хотів повертати йому гроші, які був винен.

"Приїжджають до мене товариші з Поворознюка бригади. Чотири чоловіки у нього було. Забрали мене до нього. У Поворознюка в офісі один із мотузкою підбігає, хотів мене закрутити і повісити. Поки він пригав коло мене з тою вєрьовкою, Поворознюк витягнув пістолет. І оце ж чую такий удар: гуп! Так по грудях ударив… як вилетіло оце із грудей. Це вже куля прийшла в мене. Вона попала мені сюди – і вилетіла коло серця. Ну, а дихати не було як – усе перекрило", - згадує Никифоров.

Потім, за словами фермера, його кинули в машину і кудись повезли, Поворознюк, за словами Никифорова, був за кермом. Зрештою його доставили в лікарню.

"Витягнули та й положили мене. На дорогу. Підійшли лікарі. Мене винесли на четвертий поверх. Спитали, хто стріляв. Я говорю: "Поворознюк стріляв". Ну, і почали мене різати. Після поранення мені вирізали кілька ребер. Рік життя вилетів, зараз маю інвалідність", - розповідає Никифоров.

За його словами, Поворознюк ймовірно заплатив підлеглому, щоб він узяв провину на себе.

Раніше фермер із Кіровоградської області Юрій Ткач розповідав, що Поворознюк стріляв у нього кілька разів, дві кулі досі залишаються в його тілі.