RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Готові заради коханої на все: шість імен, які носять найщедріші чоловіки

Деякі чоловіки можуть любити свою прекрасну даму всієї душі, і все ж бути скупим на подарунки. Водночас хтось може своє кохання виявляти саме в подарунках та щедрості.

"Апостроф" називає імена, які носять найщедріші чоловіки.

Читайте також: ”Принци на білому коні”: два імені, які носять найбільші романтики

Олександр

Це привабливі, чесні чоловіки, які однозначно здатні багато на що заради своєї дами. Вони дуже відповідально підходять до будь-якої справи, готові орати цілодобово, якщо того вимагає борг. Також Сашка дуже люблять, коли навколо панують веселощі, так що на них про свята ви побачите, як стіл ломиться від смаколиків.

Володимир

Це ім'я буквально означає "володар світу". Тому не дарма його власникам властиві сила волі і рішучість, вони можуть досягти найамбіційніших цілей завдяки працьовитості, гострому розуму. Душевна широта та щедрість Володимирів вражають — вони не поскупляться ні на добрі вчинки, ні на необхідні та спонтанні покупки. Все тільки заради того, щоб зробити рідну людину щасливою.

Ігор

Це чоловіки з твердим характером, що вміють у будь-якій ситуації тримати емоції під контролем, навіть якщо всередині вирує буря. Вони просто люблять робити подарунки і отримують від цього велике задоволення. Крім того, вони люблять самостійно вибирати подарунки та спостерігати за реакцією людини, яка отримає з їхніх рук щось приємне.

Михайло

Це добродушні, порядні та цілеспрямовані чоловіки, головною перевагою яких є щедрість. Вони не зазнають тих, хто в корисливих цілях використовує слабкість інших. Крім того, вони прагнуть того, щоб його коханим людям завжди було комфортно, і вони віддадуть багато чого заради їхнього щастя. Заради цього вони не пошкодують нічого, навіть якщо й самі не в кращому фінансовому становищі.

Станіслав

Коли вони перебувають у хорошому настрої, така емоційність грає на руку його близьким — Станіслав дуже дбайлива і чуйна людина, яка обдаровує коханих усім, що вони тільки забажають!

Сергій

З цими чоловіками часом дуже складно сперечатися, тому що їм важко змінювати свої переконання та дивитися на речі під незвичним кутом, але вони здатні на компроміси з коханими. Вони дуже вдячні, не поскупляться на турботу та подарунки, якщо відчувають прихильність до когось.

Раніше ми писали про чоловіків, які мають непереносимий сволочний характер .

  • Вас може зацікавити:

З них вийдуть чудові чоловіки: астрологи назвали чотири чоловічі імені

Житимуть у постійній злиднях: названі чоловічі імена

Можуть завдати удару в спину: два імені чоловіків, сприятливих на підлість