RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

"Принци на білому коні": два імені, які носять найбільші романтики

Деякі чоловіки вважають своїм обов'язком постійно скаржитися на життя, а деякі - відрізняються позитивним сприйняттям світу. Експерти називають справжніми романтиками представників лише двох імен.

"Апостроф" розповідає тим, хто шукає "принца на білому коні", на кого слід звернути увагу.

Читайте також: Жити з ними нестерпно: п'ять імен чоловіків з тяжким характером

Матвій

Власники цього імені швидко закохуються, проте вони не схильні до зради. Оскільки наділені високими моральними принципами. У відносинах вони буквально носять свої другі половинки "на руках": дбайливі, порядні та дуже уважні до дрібниць. Також Матвії настільки романтичні, що з легкістю можуть влаштувати коханій незабутнє побачення. Чоловіки із таким ім'ям надають великого значення турботі один про одного. Тому часто готують сніданки "в ліжко" та радують різними приємними дрібничками.

Гліб

Чоловіки з таким ім'ям здатні щиро поважати свою кохану, тому від них ніколи не буде "ножа в спину". Вони вважають це нижче за свою гідність. Вони дуже дбайливі та уважні залицяльники. Їм не складно подавати пальто, робити все, що належить джентльмену. Також вони дуже відповідальні та ніколи не кидають своїх слів та обіцянок на вітер. Завжди намагаються дарувати радість обраниці та надавати необхідну підтримку. Життя з Глібом схоже на романтичну комедію.

Раніше ми писали про чоловіків, які мають нестерпний характер.

  • Вас може зацікавити:

З них вийдуть чудові чоловіки: астрологи назвали чотири чоловічі імені

Житимуть у постійних злиднях: названі чоловічі імена

Можуть завдати удару в спину: два імені чоловіків, здатних на підлість