RU  UA

Героя мемів Чмоню знову відправили на фронт: в мережі вже оголосили винагороду за його повторний полон. Відео

"Чмоню", який став "героєм" безлічі мемів, знову відправили на фронт. Про поверення Чмоні повідомила команді аналітиків OSINT-бджоли його сестра. Аналітики зв'язалися з нею в соцмережах під виглядом "побратима" солдата.

Про це йшлося в ефірі Апостроф TV.

Читайте також: Окупанти втекли з низки позицій біля Бахмута: Сирський про ситуацію в найгаряшій точці фронту

Повідомляється, що солдат із "ОРДЛО" Андрій Рязанцев після обміну тиждень підлікувався і його знову відправили на фронт. Сестра каже, що окупанту не дають відпустку додому. Він лише іноді потрапляє до тимчасово окупованого Донецька для лікування.

Аналітики жартома оголосили нагороду за живого полоненого "Чмоню" - пачку російських пельменів "Малятко", хоча висловивили сумнів, що йому пощастить знову потрапити у полон з урахуванням обсягу поставок західного озброєння Україні.

Андрій Рязанцев потрапив в український полон у перші дні повномасштабної війни Росії проти України. Своє промовисте прізвисько "Чмоня" він отримав від користувачів соцмереж через свій жалюгідний вигляд на фото, зробленому в українському полоні.

Наприкінці червня 2022 року Рязанцева повернули до РФ в рамках обміну полоненими. Боєць окупаційної армії родом з Горлівки Донецької області. Він потрапив на війну в рамках примусової мобілізації на окупованих РФ територіях Донеччини та Луганщини.

Нагадаємо, в Україну з російського полону нещодавно повернулося ще 44 людини.

Вас також може зацікавити:

Розстріляли за "Слава Україні": побратими Мацієвського розповіли, як він потрапив у полон

Героя поховали у Ніжині: що відомо про бійця, вбитого за слова "Слава в Україні"

Це доказ, що винний не тільки Путін: в Україні емоційно відреагували на відео розстрілу військовополоненого росіянами