RU  UA  EN

Четвер, 27 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Нові ударні безпілотники здатні уражати цілі на території Росії: фото

Минулої осені фонд Сергія Притули разом із активістом Сергієм Стерненком організовували збір "На помсту", результатом якого стало придбання майже півтори сотні БПЛА-камікадзе різного функціоналу та дальності польоту.

Про це нагадав волонтер та ведучий телебачення у своєму Facebook.

"Я завжди наголошував на тому, що в разі якщо на території країни водки і гівна з'являється бавовна, то наш фонд до цього не мав і не має жодного стосунку", - попередив Сергій Притула.

Кілька днів тому на території Ільського НПЗ у Краснодарському краї РФ внаслідок атаки невідомих безпілотників було знищено кілька резервуарів з нафтопродуктами та установку з переробки нафтопродуктів й фонд не має до цього випадку жодного стосунку, відхрестився волонтер від атаки дронів на об'єкти.

Читайте: У Росії "бавовна" на нафтозаводі неподалік Кримського мосту: фото, відео та подробиці

"У нашому розпорядженні є кілька фото групи невстановлених осіб, яких ми не знаємо, особливо Толіка, які запускали БПЛА, дуже схожий на ті, які були придбані за кошти людей, які скидалися "на помсту" і який жодним чином не пов’язаний з ударами по Ільському НПЗ", - написав Притула, виклавши "прорекламовані" світлини.

У той же час фонд й надалі не матиме жодного стосунку до бавовн на території РФ, - присягнув Притула, подякувавши усім причетним за донати.

Нагадаємо, що фонд Сергія Притули придбав унікальний супутник.

  • Вас може зацікавити:

Ми ще долари не міняли: реакція українців на покупку волонтерами супутника

Працюють "народні байратари": Притула показав удари дронів по техніці ворога

Немає слова "Неможливо": українці побили рекорд зі збору грошей на БТРи для ЗСУ