RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

З Днем матері! Гарні привітання для дружини, бабусі, тещі, свекрухи та подруги

У другу неділю травня, 14-го числа, у 2023 році в Україні та низці країн світу відзначається одне з найтепліших родинних свят — День матері. Це — чудовий привід зібратися з рідними й подякувати близькій людині.

"Апостроф" публікує гарні привітання з Днем матері дружині, бабусі, тещі, свекрусі та подрузі.

Привітання з Днем матері для свекрухи та тещі

Шановна (ім’я свекрухи)! З нагоди Дня матері я бажаю вам міцного здоров'я, безмежного щастя та любові від близьких. Дякуємо вам за те, що ви завжди підтримуєте нашу родину і є прикладом для нас. Щиро вітаю зі святом!

***

Дорога (ім'я тещі), з нагоди Дня Матері хочу побажати Вам здоров'я, успіхів у всіх починаннях та безмежної любові від рідних. Ви неймовірно сильна жінка, і я дуже поважаю вашу силу духу та життєву мудрість. Хай ваші дні будуть наповнені радістю та щастям. Вітаю зі святом!

Читайте також: День матері 2023: історія свята та душевні листівки з привітаннями

Привітання з Днем матері для дружини

Кохана, вітаю з Днем матері! Ти – найважливіша жінка в моєму житті, а тепер ти також і найкраща мама для нашої дитини. Я бажаю тобі, щоб життя приносило лише приємні сюрпризи, а ми будемо намагатися огортати тебе нашою любов’ю і вдячністю щодня.

***

Люба моя, з Днем Матері! Ти – джерело любові, турботи та натхнення для нас і наших дітей. Я бажаю тобі наснаги, самореалізації та успіхів. Ти найкраща дружина і мама, яку я міг би собі уявити, і я завжди буду підтримувати тебе.

Привітання з Днем матері для подруги

Дорога моя подруго, з Днем Матері! Я дуже рада, що в тебе народилася дитина і цей день ти святкуєш вже у статусі матусі. Я бажаю тобі здоров'я, та радісних моментів від материнства. Хай твоє життя буде наповнене любов'ю, успіхами та незабутніми світлими моментами!

***

Дорога моя подруго, з Днем Матері! Я хочу побажати тобі міцного здоров'я, невичерпної енергії та безмежної любові від твоїх близьких. Знай, що завжди можеш розраховувати на мою підтримку. Нехай твоє материнство буде найщасливішим періодом у твоєму житті.

Привітання з Днем матері для бабусі

З Днем матері, люба бабуся! Я дуже вдячний з все, що ти зробила для мене. Твоя любов, турбота та підтримка допомогли мені стати тим, хто я є сьогодні. Ти найкраща бабуся у світі, і я дуже щасливий, що ти є частиною моєї родини.

***

Дорога бабусю, з Днем Матері! Я вдячна долі за те, що ти є частиною мого життя. Твоя любов та підтримка допомагають мені рости і ставати справжньою людиною. Я хочу побажати тобі ще багато років здоров'я, щастя та усмішок. Ти – найкраща бабуся на світі, і я завжди буду поважати твою мудрість та досвід.

Раніше ми називали оригінальні ідеї подарунків на будь-який смак та бюджет до Дня матері.

Вас може зацікавити:

День матері: яскраві листівки та картинки з побажаннями

Дякую за кохання та ласку! Найкращі листівки до Дня матері

З Днем мами! Красиві листівки, вірші та привітання у прозі