RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

На війні загинув відомий ветеран і учасник "Ігор Нескорених": що відомо про героя

Після того, як стало відомо про загибель талановитого художника Володимира Чорного, який працював над створенням фільму "Памфір", на фронті від мінометних обстрілів російських окупантів загинув миколаївський активіст, ветеран АТО, військовослужбовець ЗСУ Олег Кравець. Фатальне поранення наздогнало його під час виконання бойового завдання.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на офіційну Facebook-сторінку Миколаївської обласної організації партії "Батьківщина".

Читайте також: В РФ підтвердили ліквідацію одразу двох своїх топ-командирів в Україні: що відомо

Хоч народився Олег Кравець на Львівщині, мешкав він у Миколаєві. У складі 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу у 2014 та 2015 роках захищав Україну на Сході. Одного разу Олег зачепив розтяжку і втратив одну ногу та отримав тяжке поранення іншою. Також, він отримав скалкове поранення шийного відділу хребта. Попри це, Олег Кравець вів активний спосіб життя, регулярно брав участь у "Іграх нескорених". Займався політикою, кілька років обіймав посаду 1-го заступника голови партії "Батьківщина" у Миколаївській області.

Раніше "Апостроф" писав, що на війні під Бахмутом загинув український спортсмен.

Вас також може зацікавити:

У Часовому Яру росіяни вбили журналіста AFP

У Бахмуті загинув американський доброволець, який воював в Іраку та Кувейті

У боях за Україну загинув боєць із позивним "Моджахед": що відомо