RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Заходили до хат і розстрілювали мирних: окупант розповів про "подвиги" на Донбасі, аудіо

Один з російських військовослужбовців розповів своїй бабусі, якій все одно не заплатять за загибель онука на війні, як разом із товаришами по службі вбивав мирних цивільних українців у одному з населених пунктів на Луганському напрямку.

Аудіоперехоплення розмови окупанта з рідними оприлюднили в українській розвідці.

Читайте: "Ми тут до кінця війни, раніше тільки, якщо 200-тими": окупант поскаржився на втрати "другої армії світу". Перехоплення

Росіянин, який має досить молодий голос, не добираючи слів та виразів, розповідає родичам, що отримав наказ "забрати Кремінну" й тоді вночі почалася справжня різанина. За його словами, за ніч було вбито не менше 400 людей - дітей, старих, чоловіків, жінок.

Він розповів, що кулеметники "викошували" усіх без розбору, й місцевих, й немісцевих. "Ми заходили до хат й просто розстрілювали", - зізнався росіянин. Натомість бабуся жодним словом не дорікнула своєму онуку за звірства: "Ну й правильно, чо", - прокоментувала вона сповідь юнака.

Нагадаємо, що у Мелітополі російські загарбники масово викрадають чоловіків і вимагають викуп від 10 до 30 тис. доларів США.

Вас може зацікавити:

Чим далі від Москви, тим дешевше "м’ясо": в Росії почали масово набирати добровольців на війну

У Сальдо і херсонських кораборантів зіпсувався настрій: що відбувається в Каховці в очікуванні ЗСУ

Зірвала прапор і кинула на землю: окупанти хочуть судити мешканку Мелітополя