RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Зігріють серце і полікують душу: які породи котів найласкавіші. Фото

Важко уявити людину, яку б залишили байдужою домашні тварини – песики і котики часто стають нам найкращими друзями і прикрашають наше життя своєю відданістю і любов’ю. Відомо, що існують породи котів, які схильні до спокійного та лінивого проведення часу.

Читайте також: О п'ятій ранку, а то й раніше: навіщо кішки рано будять господарів

"Апостроф" розповідає про пухнастиків, які будуть вам милим і слухняним домашнім улюбленцем завдяки спокійному і врівноваженому характеру.

Порода, звісно, не є визначальною і не гарантує вам, що ваше спільне життя буде безхмарним, адже поведінка залежить також від особистих якостей тварини та умов, в яких кошеня живе - погане ставлення так чи інакше викличе агресію. Та все ж радимо звернути увагу на представників наступних пород.

Персидська кішка

"Перси" — одна з найпопулярніших порід. Вони закохують в себе людей незвичайною мордочкою та густою шерстю. Персидські кішки полюбляють самотність, але при цьому не проти полежати і помуркотіти на колінах у свого господаря.

Регдол

Котики цієї породи вважаються одними із найслухняніших. Вони люблять дітей, ззнаходять спільну мову з усіма членами родини і добре адаптуються до будь-якого способу життя. Регдоли ласкаві й товариські, люблять гратися й приходять, коли їх кличуть.

Бірманська кішка

Ці красуні з пухнастою шерстю й блакитними очима стануть вашими улюбленцями. Вони спокійні, ласкаві та врівноважені. Бірманки люблять, коли в домі живуть інші тварини і радо з ними товаришують, а також завжди дуже люблятьгратися з дітьми.

Британська короткошерста кішка

Ці котики мають милий характер, вони спокійні та врівноважені. Британці полюбляють бути поруч з господарем, але вони не стануть набридати своїми іграми. В маленькому віці кошенята, як і всі малюки, грайливі, але з віком ці котики стають спокійними і виваженими леді і джентльменами.

Екзот

Ця порода котів є сумішшю персидської та американської короткошерстої кішки. Представники породи милі, спокійні та тихі — ці риси у них від персидських предків. "Екзоти" — ідеальний вибір для родини з дітьми, а також для самотніх людей.

Раніше вчені повідомили, чому коти практично не реагують на людину.

  • Вас може зацікавити:

Тризуб на голові з народження: українські волонтери показали справжнього кота-патріота

Емоційний кіт підкорив людей своїми смішними виразами мордочки: фото

Кіт Степан з Харкова повернувся в Україну і розпочав важливу справу для порятунку тварин