RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

"Вася нічого не поплутав?": на Львівщині нахабний тіктокер вирішив похайпувати на поранених військових

У Дрогобичі блогер записав відео для хайпу, у якому ображав та принижував військових ТЦК, які нещодавно були переведені на роботу до військомату через поранення. Вони роздавали на вулиці повістки.

Про це повідомив один з військових на своїй сторінці в facebook.

Читайте також: У Житомирі водій маршрутки відмовився везти військового та побив пенсіонера: фото

Блогер запитував військових, чому вони не на війні, хоча неозброєним оком було видно, що один з чоловіків нещодавно мав поранення.

"Хлопчина на відео молодий без ока (це видно на відео) він був тяжко поранений, брав участь у таких ... на Луганщині та під Херсоном, що цьому тік-тохєру ... й не снилось. Хлопець десь як тиждень переведений працювати у військомат. Щоб ви розуміли, військоматовських відправляють в бригади, а поранених обмежено-придатних з бригад переводять по військоматах", - розповів військовий.

Читачі військового у коментарях засуджують блогера, вказуючи, що він вів себе хамовито, ображаючи людей, які просто виконують свою роботу.

"Не буде як раніше, що ви чмирите військоматовських, а ті мовчать, і уходять від вас, ні, ці хлопці можуть підрасказати хто ти і під якою спідницею ховався, коли вони йшли внаступ,звільняли територію від окупанта, отримували важкі поранення, лежали в операційних вічність. Будете ... поранених, яких перевели у військомати, будете отримувати в писок та в пасть повістку", - резюмував військовий.


Нагадаємо, раніше ми писали про те, що активістка Лариса Ніцой насварила пораненого бійця ЗСУ, який говорив російською мовою.

Вас також може зацікавити:

У Києві пранкер грубо образив військового: реакція не змусила на себе чекати

В Дніпрі не пустили до ресторану військового у формі: розгорівся скандал

"Розвелося вас тут": у Рівному водій маршрутки принизив матір загиблого захисника. Фото