RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Під Львовом блогер образив співробітників ТЦК: деталі скандалу

У Києві пранкер Сурік Черкезов нахамив військовослужбовцю, за що його провчили місцеві жителі, а на Львівщині у місті Дрогобич відеоблогер-юрист намагався принизити співробітників військкомату, коли вони видавали військовозобов'язаним повістки.

Про конфлікт розповів військовий Роман Кириченко.

Читайте також: У Житомирі водій маршрутки відмовився везти військового та побив пенсіонера: фото

У відео, яке записане блогером, він принижує військових із ТЦКСП, які на той момент якраз роздавали повістки на вулицях міста, виконуючи свій обов'язок.

Як розповів не добираючи слів Роман Кириченко, цих військовослужбовів перевели до військкомату з бойової 24-ї бригади, оскільки після травм у Луганській області та під Херсоном вони більше не можуть брати участь у бойових діях.

Блогер на відео цинічно ставить військовим питання про причини їх відсутності на фронті, хоча помітно, що одного з солдатів нещодавно було поранено.

"Молода людина на відео, позбавлена одного ока, зазнала серйозних поранень, беручи участь у боях... на Луганщині та під Херсоном, чого цьому автору відео в TikTok... навіть не снилося. Цей військовий був переведений у військкомат близько тижня тому. Варто розуміти, що переведення до військкоматів відбувається з бригад, тоді як поранені і військові, які мають обмеження на службу, переводяться з бригад у військкомати", — пояснив у своєму дописі Роман Кириченко.

Нагадаємо, раніше активістка Лариса Ніцой насварила пораненого бійця ЗСУ, який розмовляв російською мовою.

Вас також може зацікавити:

Дознімалися до в'язниці: блогерам, які "засвітили" роботу ППО, вручили підозри

В Дніпрі не пустили до ресторану військового у формі: розгорівся скандал

"Розвелося вас тут": у Рівному водій маршрутки принизив матір загиблого захисника. Фото