RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

40 тисяч зарплати і без досвіду: на яку роботу готові брати студентів в Україні

На ринку праці України зростає кількість пропозицій для студентів. Так, студентам пропонують працевлаштуватися як без досвіду, так і працювати дистанційно.

Відповідно до вакансій, опублікованих на ресурсі Work.ua, студентам пропонують працювати операторами call-центрів, диспечерами таксі, викладачами іноземних мов, менеджерами з продажу, репетиторами, кур'єрами та офіціантами.

Читайте також: До 55 тисяч зарплати і без досвіду: яку роботу пропонують пенсіонерам в Україні

Так, наприклад, самою затребуваною є вакансія оператора call-центра. Пропонована заробітна плата - від 10 до 30 тисяч гри. Викладачі можуть розраховувати на 15-25 тис.грн.

Менеджери з продажу можуть заробляти до 40 тис.грн. "Заробітна плата залежить від ваших старань", - йдеться в одному з оголошень. А, отже, працівник отримуватиме додаткові відсотки від кількості залучених клієнтів.

Диспечер таксі, окрім базової зарплатні від 14 тис грн, може розраховувати на відсотки відповідно до кількості клієнтів.

Оплата праці репетитора іноземної мови також залежить від кількості учнів, окремі компанії пропонують прибуток до 30 тис.грн.

Офіціант можже розраховувати на 15-20 тис.грн включно з чайовими. На таку ж суму може розраховувати і кур'єр по доставці їжі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в Україні кур'єру платять до 40 тисяч гривень .

Вас також може зацікавити:

Кому в Україні платять 85 тисяч гривень: на роботу можуть взяти випускників курсів

Робота в Європі: які популярні професії та скільки платять українцям

Є п'ять вимог: в Україні няні готові платити до 2000 євро на місяць