RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Матір Саакашвілі розповіла про онучку, яку народила українська дівчина політика

Мати ув'язненого грузинського політика Михайла Саакашвілі, розповіла про онучку, що народила йому українська дівчина, з якою у нього були стосунки - народна депутатка від партії "Слуга народу" Єлизавета Ясько.

Про це Гіулі Аласанія розповіла в ефірі "Сніданку з 1+1".

Так, вона підтвердила, що у її сина та української 32-річної дівчини народилася донька, яку назвали Жасмін. Мати політика наголосила, що поки що не бачила онучку.

"Я не бачила дитину. Це дівчинка. Звати Жасмін", – сказала Аласанія та додала, що з мамою дівчинки вона спілкується телефоном.

Читайте також: Нардепка Ясько зізналася, що народила від Саакашвілі: це його українське коріння і продовження

Нагадаємо, про те, що у колишнього президента Грузії Михайла Саакашвілі, та української депутатки Єлизавети Ясько народилася дитина, вона повідомила 1 червня, у День захисту дітей на своїй Facebook-сторінці. Жінка назвала дитину українським корінням та українським продовження її батька.

"Ніколи собі не могла уявити, що поряд на свободі та в здоров’ї не буде батька дитини в дуже важливі моменти, які ми планували бути разом", - написала вона, додавши що завжди вірила, що вона та її ровесники є тим поколінням, яке змінить назавжди країну і звільнить її від будь-яких спроб жити в несвободі.

Раніше ми писали, що у Грузії отруєного Саакашвілі доводять до виснаження.

  • Вас може зацікавити:

У мережі показали відео із Саакашвілі з реанімації

Суд у Грузії відмовив Саакашвілі у звільненні: що відомо

"Знаходжуся на межі смерті": Саакашвілі розповів про своє здоров'я