RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Ваша влучність не залишає ворогам шансів: Зеленський, Наєв та інші привітали зенітників ЗСУ зі святом

У понеділок, 3 липня, Україна відзначає День зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗСУ, чия робота така важлива при обороні та наступі. Перші особи країни привітали наших військових із цим святом.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Українська ППО помножила на нуль російський "аналоговнєт": що відомо про ракету "Кинжал"

Зокрема, вітанням поділився президент України Володимир Зеленський.

"День Зенітних ракетних військ Повітряних сил ЗСУ. День тих, хто захищає наше небо, рятує сотні життів українців, щодня і щоночі захищає наших людей, наші міста та села від ворожих атак. Ваша робота надихає, ваш професіоналізм та влучність не залишають окупантам ніякого шансу. Дякую за те, що тримаєте наше небо, за кожну уражену мету, за кожне врятоване життя! Слава Зенітним ракетним військам! Слава Україні!", - написав глава держави.

До привітань приєднався голова офісу президента Андрій Єрмак.


Командувач Об'єднаними силами ЗСУ Сергій Наєв також привітав захисників нашого неба з професійним святом. Генерал-лейтенант опублікував у соціальній мережі патріотичне відео з українськими зенітниками та їхньою військовою технікою. Він наголосив, що захист неба – це першочергове та пріоритетне завдання Сил оборони.

Своєю чергою заступник Міністра оборони Ганна Маляр підкреслила, що саме завдяки воїнам зенітних ракетних військ ворогові не вдалося залякати українців ракетним терором.

"Понад 16 місяців повномасштабної війни воїни зенітних ракетних військ ПС ЗС України захищають наше небо. Незважаючи на складності та тягар відповідальності, знищують повітряні цілі агресора, щоб врятувати військових та громадянське населення від атак з неба. Завдяки їм, ворогові не вдалося залякати українців ракетним терором. Саме вони вписали у світову історію факт першого збиття російської гіперзвукової ракети "Кинжал". Сьогодні їхній День, сьогодні їхнє професійне свято. За кожне врятоване життя, військовий чи громадянський об'єкт, що збереглося, - безмежна подяка!", - написала вона.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, що Наєв також привітав побратимів із Днем Військово-Морських сил.

Вас також може зацікавити:

Спустошили гніздо окупантів: кадри потужного удару СЗГ з ПТУРу за позиціями ворога

"Чим ви воюєте?": зброя окупантів вразила солдатів ЗСУ, кадри

Шахедів більше не буде? Відео потужної "бавовни" з аеродрому під Краснодаром