RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

В Підмосков’ї "бавовна": атака дронів паралізувала роботу аеропорта "Внуково", відео

Сьогодні, 4 липня, вночі, біля Москви пролунала "бавовна": БПЛА атакували кілька населених пунктів біля російської столиці атакували БПЛА, приліт зафіксовано у військовій частині Кубинки.

Про вибухи за 20 км від центру Москви повідомили у місцевих пабліках.

Читайте також: З доставкою додому: що показала атака дронів на Москву

За словами очевидців, бавовна пролуналла у районі селища Валуєво. Між вибухами пройшло близько п'яти хвилин, а причиною нібито могла стати робота ППО.

"За нашими даними, в районі 4 години ранку безпілотник-камікадзе завдав удару по адміністративній будівлі на території одного з військових об'єктів у Кубинці. Попередньо постраждалих і руйнувань немає", - йдеться в росЗМІ.

Російські пабліки також повідомляють, що під удар БПЛА потрапила військова частина у підмосковній Кубинці. За попередніми даними, близько 4 ранку дрон-камікадзе атакував адміністративну будівлю на території військової частини. За даними окупантів, внаслідок вибуху жертв та постраждалих начебто немає.

При цьому атака дронів торкнулася роботи аеропорту Внуково, пише Baza. Рейси з Шарм-Ель-Шейха, Дубая, Махачкали, Челябінська та Новосибірська перенаправили до інших аеропортів. Ще один рейс з Анкари кружляє поблизу аеропорту Внуково вже трохи більше години.

Нагадаємо, у ніч на 3 травня Кремль нібито атакували безпілотниками. На одній з будівель горів купол. У зв'язку з цим у Москві заборонили запуск БПЛА.

Вас може також зацікавити:

Дрон ударив по самому куполу: що відомо про атаку БПЛА на Кремль, фото, відео та всі подробиці

У Зеленського відреагували на "атаку" на Кремль

"Не Міноборони єдиним": у Москві продовжують встановлення ППО, фото