RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Бійця ЗСУ з протезом зняли з рейсу популярної авіакомпанії: деталі скандалу

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air в ізраїльському аеропорту Тель-Авіва, де у квітні стався теракт, не пустила на літак українського військовослужбовця-ветерана з протезом, який прямував до України, а згодом публічно вибачилася за це.

Відповідне вибачення компанія опублікувала у Тwitter.

Читайте також: В Кременчуці військового не пустили в ресторан через форму: розгорівся скандал, відео

"Просимо вибачення за викликане невдоволення щодо ситуації з пасажиром на нашому нещодавньому рейсі з Тель-Авіва до Варшави", - йдеться у повідомленні.

У Wizz Air зауважили, що першим пріоритетом для авіакомпанії є безпека, співробітники мають перевіряти готовність пасажирів для польоту.

"Якщо є будь-які ознаки того, що пасажир має захворювання, яке може поставити його життя під загрозу під час польоту, ми зобов’язані відмовити йому в посадці. У цьому випадку це було важке, але необхідне рішення, прийняте з огляду на безпеку пасажира. Йому надали воду, і його посадили на місце в очікуванні допомоги персоналу аеропорту", - зазначили у повідомленні.

Фото: twitter.com/wizzair

Як інформує видання Nexta у Тwitter, у ветерана ампутована нога внаслідок поранення на війні, замість неї стоїть протез. Військовий заявив, що не міг сидіти на своєму місці у літаку через протез. Він хотів потрапити в Україну до своєї родини.

Наразі в Ізраїлі декілька українських постраждалих на війні військовослужбовців проходять фізичну та психологічну реабілітацію.

Нагадаємо, у Дніпрі не пустили до ресторану військового у формі.

  • Вас може зацікавити:

У Житомирі водій маршрутки відмовився везти військового та побив пенсіонера: фото

"Приходьте з дозволом ТЦК": на Прикарпатті розгорається новий скандал навколо військовозобов'язаних

Скандал із забороною госпіталізації чоловіків на Прикарпатті отримав продовження: що сталося