RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

З днем медика! Найкращі листівки та смс-привітання

В Україні 27 липня 2023 року відзначають День медичного працівника (День медика). До цього святкували 18 червня, проте, згідно з указом президента, затвердили нову дату.

"Апостроф" зібрав красиві картинки, листівки та смс для привітань з цієї нагоди.

Читайте також: Як змінився календар свят в Україні з початку війни: інфографіка

СМС-привітання в День медичного працівника

Колезі

Колеги, я вітаю нас із Днем медика! Бажаю злагодженої роботи, взаємоповаги в колективі, спільних успіхів в боротьбі за здоров'я наших пацієнтів, а також всіх добрих благ в особистому житті кожного з вас. Колеги, будьте здорові, завжди рішучі та впевнені у своїх діях, вірні своїм принципам і невразливі!

Медсестрі

Чудову медсестру вітаю з Днем медика! Бажаю залишатися милим ангелом в білому халаті та асом крапельниць, уколів і пігулок. Також бажаю менше втоми, більше енергії, менше розчарувань і більше вдалих днів. Будь найщасливішою жінкою і доброю медсестрою!

Стоматологу

З Днем медика, чудовий стоматолог! Бажаю справжнього щастя без протезів, бажаю, щоб тобі все в житті було на смак і по зубах. Ну а, якщо серйозно – заможних тобі клієнтів, прибуткової роботи, відмінної погоди за вікном і вірною удачі в будь-яких справах!

Гінекологу

Вітаю з Днем медика людину, в руках якої здоров'я всієї прекрасної статі. Що можна побажати гінекологу? Бажаю не втомлюватися від одноманітності, постійно рухатися вперед до нових перемог і завжди перетворювати свої маленькі мрії в грандіозні феєричні події. Здоров'я, терпіння, гарного настрою та взаємного кохання!

Хірургу

Вітаю з Днем медика! Бути хірургом – справа непроста, але ти завжди на висоті! Бажаю, щоб жодного разу не здригнулася рука, щоб ні краплі не було сумнівів в тому, що ти майстер своєї справи та з будь-якими труднощами обов'язково впораєшся. Я бажаю тобі не втрачати професіоналізму і рішучості, бажаю досягати поставлених цілей і визнання свого таланту. Удачі на операціях, успіхів у трудових буднях і яскравих емоцій щастя в кожному дні календаря!

Педіатру

З Днем медика, наш лікар Айболить! Нехай ваші здібності і яскравий талант допомагають лікувати дітей без болю. Нехай ваша фантазія буде безмежною. Нехай від одного дотику гояться збиті коліна і лікті. Здоров'я вам, сил, удачі та добробуту!

***

З Днем медика! Бажаю, щоб до щасливого життя у тебе не було ніяких протипоказань, щоб і робота, і особисті справи, і все інше було добре, щоб у твій організм завжди надходили вітаміни любові та радості, щоб здоров'я твоє і твоїх пацієнтів було міцним, як якісний медичний спирт!

***

З Днем медика! Бажаю, щоб білосніжними були й твій халат, і твоя посмішка, і медична репутація, бажаю, щоб міцними були й твоє здоров'я, і твої нерви, і твоя броня проти всіх недуг. Успіхів на посаді та нуль втоми, подяки пацієнтів і грошей в гаманці!

***

З Днем медика! Бажаю кожен день проживати та мріяти так, ніби приймаєш чарівний еліксир сили, розуму, краси та молодості! І нехай у твоєму житті буде вето на хвороби та всілякі негаразди!

Раніше ми писали, які операції для українців мають бути безкоштовними.

  • Вас також може зацікавити:

День янгола в серпні 2023: кого привітати і як назвати дитину за старим та новим стилем

Церковні свята у липні: головні дати та за яким календарем святкуємо

Новий календар ПЦУ: коли у 2023 році відзначатимемо Івана Купала та інші "літні" свята