RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Осетрова повня: що принесе Супермісяць і що не можна робити в цей день

Осетровий повний місяць, який змінить життя трьом знакам Зодіаку , — астрономічне явище, яке відбувається у разі збігу повного місяця або перигеєм. Йдеться про момент найбільшого зближення Місяця та Землі.

"Апостроф" розповідає, що це означає.

Читайте також: Сплануйте важливі події: календар сприятливих і несприятливих днів у серпні

Таке явище відбувається 3-4 рази на рік, і це буде другий Супермісяць 2023 року. Астрономи повідомляють, що повня цього місяця настане 1 серпня о 21:31 за київським часом.

Відстань між нашою планетою та супутником змінюється від 357 тис км до 406 тим км через еліптичну орбіту, по якій Місяць обертається навколо Землі.

При проходженні повного перигею Місяць має на 14% більший у діаметрі вигляд. Позаяк освітленість поверхні Місяця залишається незмінною, а вона стає ближчою, то виглядає на 30% яскравіше.

Назви повного Місяця прийшли до нас із різних місць, включаючи індіанські, американські та європейські джерела та старовинні альманахи. Кожна назва застосовувалася до всього місячного місяця, в якому воно відбулося, а не тільки до повного місяця. У деяких штатах США в серпні починалося клювання на осетра, тому повний місяць отримав назву — Осетровий місяць. Люди вважали, що цю рибу добре ловити при світлі повного місяця.

Є деякі правила, яких неодмінно потрібно дотримуватись у цей період.

Вважається, що емоції в цей період "битимуть через край", а впоратися з ними буде дуже складним завданням. Імпульсивність у спілкуванні, необдумані вчинки, різкі висловлювання та непрогнозовані дії – все це принесе із собою серпневий повний місяць. Але не варто бути одному в ці дні. Будучи в соціумі, людині набагато простіше зрозуміти і почути себе, а також відпустити всі негативні емоції.

Найкраще, що ви можете робити під час повні - спрямувати енергію повні на самоосвіту. Всесвіт буде прихильний до тих, хто не проти йти вперед, набувати нових навичок та знань. Час забути про страх і забобони.

Є також заборони Осетрової повні. У цей період не рекомендується звертатися до знахарів та чаклунів; сваритися, пліткувати, заздрити; робити хірургічні операції; відвідувати церкву; спілкуватися з людьми, які мають негативну енергію; відмовляти людям у допомозі.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також розповідав про головних везунчиків останнього літнього місяця.

Вас також може зацікавити:

Нові зустрічі та повернення колишніх: що принесе серпень знакам Зодіаку у коханні

Астрономів вразила зелена комета, яку не бачили з часів кам'яного віку: фото

Як Повня впливає на чоловіків: плюси та мінуси