RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Нові зустрічі та повернення колишніх: що принесе серпень знакам Зодіаку у коханні

Астрологи, що назвали знаки Зодіаку, які до кінця липня зможуть втілити всі свої бажання, вважають, що серпень принесе захопливі пригоди та несподівані повороти в особистому житті всім знакам Зодіаку.

Апостроф розповідає, які романтичні сюрпризи зірки підготували для всіх сузір'їв.

Читайте також: Романтика та доленосні зустрічі: цим трьом знакам пощастить у коханні до кінця липня

Овен

Овнам слід відкритись своєму партнеру, щоб поліпшити свої особисті стосунки. Важливо нічого не приховувати та уважно слухати слова коханої людини. Самотні Овни можуть зустріти свою половинку, якщо будуть готові відкритися незнайомій людині.

Телець

Тільці в серпні відчуватимуть "американські гірки" в коханні. Будьте відкритими для змін і не бійтеся переживань, пов'язаних з любовними стосунками. Ви зможете побудувати здорові та стабільні стосунки з партнером.

Близнюки

Близнюкам важливо уникати конфліктів з партнером та бути гранично відвертими. Близнюки без пари матимуть змогу зустріти свою другу половинку, яка відкриє їм новий світ.

Рак

Ракам слід очікувати несподіваних змін в особистому житті. Відносини можуть закінчитися розставанням, але інші спалахнуть з новою силою. Не бійтеся нового досвіду, він допоможе вам вирости в особистісному плані та відкриє нові грані вашої душі.

Лев

У життя Львів може повернутися старе кохання. Ви можете відчути ностальгію за минулими емоціями, які були давно забуті.

Діва

У Дів в серпні особисте життя буде динамічним та цікавим з безліччю яскравих моментів. Варто оцінити важливість стосунків з людиною, яка вже є у вашому житті або подумати про нові стосунки з новою людиною.

Терези

Цього місяця Терези будуть переповнені емоціями. Всі ваші стосунки – любовні, сімейні та дружні вимагатимуть уваги та інтересу. Намагайтеся підтримувати гармонію та баланс у стосунках з партнерами.

Скорпіон

Серпень для Скорпіонів пройде у боротьбі за лідерство з другою половиною. Важливо при цьому не ображатись і не злитися на партнера. Самотні Скорпіони можуть стати перед дилемою, яка виникне через обмеження свободи в особистому житті.

Стрілець

Стрільці можуть зіткнутися зі спокусою змінити оточення, але не варто кидати все заради швидкоплинного захоплення. Намагайтеся не піддаватися спокусам і не втрачайте голову.

Козеріг

Козерогам у серпні слід розібратися у собі. У цей період можуть виникнути старі образи та проблеми. Не ігноруйте їх, а вивчіть ситуацію досконало. Козероги без пари зможуть знайти цікаві знайомства у найнесподіваніших місцях.

Водолій

Водоліям слід приділити увагу існуючим відносинам. Не варто забувати про увагу та спілкування з партнером. Зверніть увагу, як на вас впливає спілкування з друзями та контролюйте свої емоції.

Риби

У цей період особисте життя Риб буде переповнене подіями та сильними емоціями. Не варто витрачати час на конфлікти та намагатися все вирішувати світом. Рибам без пари слід уважно придивитися до свого оточення – там їх може очікувати доленосна зустріч та тривалі стосунки.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астрологи назвали, які три знаки Зодіаку переслідуватимуть проблеми та негаразди до кінця липня.

Вас також може зацікавити:

Місячні вузли в Овні: що чекає знаки Зодіаку в наступні півтора року

У кожного свої страхи: чого бояться знаки Зодіаку

Марс і Меркурій змінили положення: що чекати знакам Зодіаку до кінця серпня