RU  UA

Наступні удари будуть потужніші: що означає остання атака безпілотників на Москву

Нещодавній удар безпілотниками по Москві слід розглядати як підготовку до масових акцій. Попередні удари безпілотниками слід розглядати як підготовку, визначення маршрутів та виявлення слабкостей ППО супротивника.

Таку думку висловив військовий експерт полковник запасу ЗСУ Роман Світан в ефірі "Апостроф TV".

Читайте також: Російська ППО вийшла з чату: як ЗСУ знищують військовий потенціал РФ

"У Москві повно законних військових об'єктів - центрів управління та штабів. У цих "вежах" відразу може бути кілька об'єктів. Наприклад, так зване мінцифри РФ, під крилом якого можуть ховатися розвідувальні структури, що збирають і зберігають інформацію. Там можуть бути і закриті сервери, системи зв'язку. Така "вежа" має бути знищена як законна військова мета", - сказав він.

Експерт вважає, що нових ударів слід очікувати найближчим часом. Не виключено, що будуть використані балістичні ракети, а одна чи дві ракети здатні знищити цілий військовий об'єкт.

"Щодо побоювань про цивільне населення, то російська влада сама заявляє, що евакуювала населення навколо цих військових об'єктів. Тут відповідальність вже повністю на росіянах. Військові "вежі" до Москви вже готові до знищення, згідно з усіма правилами ведення війни", - резюмував Світан.

Раніше ми повідомляли про те, що вночі ворог ударив по дитсадку та житлових будинках на Дніпропетровщині.

Вас може зацікавити:

Росія таємно імпортувала з Китаю БПЛА на 100 млн доларів: дані розслідування

Путін знайшов геніальний вихід: експерт дав прогноз щодо вторгнення ПВК "Вагнер" у Польщу

Ранок почався не з кави: військову частину під Москвою атакували дрони, фото