RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

В Instagram запустили нову функцію: що зміниться для деяких користувачів

У соціальній мережі Instagram запроваджують новацію у вигляді обмежень на повідомлення від незнайомців.

Про деталі нововведення повідомляє TechCrunch.

Читайте також: Нова назва Facebook розсмішила єврейську громаду: що Meta означає на івриті

Так, соцмережа запустила нову функцію, покликану сильніше захистити користувачів від небажаних фото і відео в особистих сповіщеннях від незнайомих людей.

Замість надсилання необмеженої кількості запитів тим, хто не є фоловером, зможуть надіслати тільки одне повідомлення. Водночас власник облікового запису зможе продовжувати надсилати незнайомцю повідомлення тільки після того, як він прийме запрошення до чату.

Також запити обмежили тільки текстом. Тобто це означає, що власник акаунту зможе надсилати зображення, відео чи голосові повідомлення тому, хто на нього не підписаний, тільки після того, як він прийме запрошення в чат.

У компанії вважають, що завдяки таким обмеженням люди перестануть отримувати небажані зображення чи відео від користувачів, за якими вони не стежать, а незнайомці більше не матимуть можливості надсилати повідомлення повторно.

Стверджують, що нововведення стане особливо корисним для жінок, яким іноді доводиться отримувати "нюдси" від абсолютно не знайомих людей у приватних повідомленнях.

"Ми хочемо, щоб люди відчували впевненість і контроль, коли відкривають свої повідомлення", - наголосили у відділі безпеки жінок у Meta.

Нагадаємо, одразу після початку повномасштабного вторгнення Україна просила Марка Цукерберга заблокувати Facebook та Instagram у Росії.

  • Вас може зацікавити:

Публікації у порядку хронології: Facebook додав функцію Feeds

Instagram перетворюється у Telegram? Цукерберг підготував "революційне" оновлення

Компанія Цукерберга створила нейромережу Make-A-Video, яка перетворює текст на відео