RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Спека, дощі і тропічна вологість: що чекати від погоди у вівторок

У вівторок, 8 серпня, з приходом довгоочікуваного похолодання більшій частині України, окрім східних і південних областей очікується комфортна погода з денним максимумом до +29, однак місцями країну накриють дощі з грозами.

Про це написала у своєму Telegram-каналі синоптикиня Наталка Діденко.

Читайте також: Чекаємо на спеку під 40 градусів і вище: прогноз погоди в Україні на серпень

За словами Діденко, як і прогнозувалося, атмосферні фронти вже принесли в Україну дощі з грозами і послаблення спеки. Температура суттєво впала на більшій частині території країни, однак у багатьох центральних областях та на південному сході ще утримується спека.

"8 серпня на заході очікується +18+22, на сході та південному сході +29+34, на решті території України +23+29 градусів. Дощі з грозами завтра, у вівторок, пройдуть на заході, півночі та подекуди у центральних областях", - прогнозує синоптикиня.

Разом з тим, на сході і на півдні нашої країни буде сухо, окрім Одещини, де можливий дощ з грозою

"У Києві 8 серпня дощ та гроза більш ймовірні в другій половині дня. Температура повітря становитиме комфортні +23+25 градусів. Через високу вологість повітря важкувато дихати та є відчуття тропіків - коли вологість застигла у повітрі мікрокрапельками", - попередила Діденко і закликала киян виявити особливу обережність під час перепаду температур.

Як повідомляв "Апостроф", за прогнозами синоптиків поступове зниження температури в Україні очікується на початку тижня 7-13 серпня.

  • Вас може зацікавити:

Погода у серпні готує українцям нові сюрпризи: прогноз на місяць у 12 великих містах

Як харчуватися, щоб краще переносити спекотну погоду: поради лікаря

Дочекалися +38: в Києві дозволили продавати на ярмарках продукти, що швидко псуються