RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

В Росії помер другий за день генерал: фото і деталі дивної смерті екскуратора резиденції Путіна

В Росії заявили про другу за день смерть генерала. Цього разу - колишнього куратора резиденції диктатора Володимира Путіна.

Про це повідомляють російські пабліки.

Читайте також: У Росії помер генерал, який командував 2022 року військами в Україні: фото

Як зазначається, йдеться про екскерівника Служби охорони на Кавказі (ФСО), генерал-лейтенанта Геннадія Лопирьова - "охоронця" таємниць будівлі палацу Путіна в Геленджику.

"У колонії він не працював і готувався на УДЗ - нещодавно настав термін подачі. У плані здоров'я 69-річний куратор резиденції Путіна ні на що не скаржився, за весь час у нього було діагностовано лише аритмію. Щодня він проходив по 15 кілометрів і регулярно робив гімнастику", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що в понеділок Лопирьов звернувся до медсанчастини, оскільки не міг дихати і мав сиплий голос. Як пише паблік, засуджений Олексій Навальний описував подібні симптоми, коли його намагалися отруїти.

Через погіршення стану ув'язненого вивезли спецетапом до Скопіна. Місцеві лікарі не змогли поставити діагноз та перевезли підконвойного пацієнта до Рязанської обласної лікарні. Там поставили несподіваний діагноз - лейкоз. Після чого перевели ввечері в реанімацію, де й помер.

"Дивно, що така серйозна хвороба не була виявлена раніше, а хворий так раптово помер. Крім того, при госпіталізації усі показники Геннадія Лопирьова були в нормі: йому робили ЕКГ та КТ", - зауважують пабліки.

Син генерала Геннадія Лопирьова Олександр заявив, що "це дуже дивно та стрімко". Мовляв, він не скаржився на здоров'я, вів здоровий спосіб життя та збирався на УДЗ, проте зненацька захворів.

Раніше "Апостроф" повідомляв про ліквідацію генерал-майора окупантів Олега Цокова.

  • Вас також може зацікавити:

В Україні ліквідували російського генерала, який командував окупантами в Придністров'ї та на Донбасі

Під Бєлгородом ліквідовано топ-офіцер армії Росії: озвучено ім'я та звання

Керував запуском "Калібрів" по Україні: у Краснодарі ліквідовано командира підводного човна