RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Викладач філології, 6-річна дівчинка і не тільки: озвучені імена жертв удару в Чернігові

Сьогодні російська ракета, яка влучила в центр Чернігова, вбила 6-річну Софійку, єдину довгоочікувану донечку Ольги та Олександра Голинських.

Про це повідомила близька подруга жінки Катерина Фарафонова.

Читайте: Пошкоджені уламками будинки та авто: фоторепортаж з місця удару по Чернігову

"Спочивай на м’якеньких хмаринках наша маленька Софійка, ти була дуже доброю, розумною та кмітливою дівчинкою, ти була прикрасою цього жорстокого світу", - написала вона.

Також росіяни вбили старшого викладача кафедри іноземної філології Національного університету "Чернігівська політехніка" Світлану Кормільцину, яка, як повідомили у навчальному закладі, вийшла на прогулянку в парк із дочкою.

Внаслідок ракетної атаки на місто Чернігів загинула співробітниця директорату Навчально-наукового інституту архітектури, дизайну та геодезії НУ "Чернігівська політехніка" Наталія Торія, яка, як повідомили у навчальному закладі, поверталась з церкви.

Російська ракета обірвала життя чоловіка на ім'я Володимир, який працював монітором у Благодійному фонді "Право на захист". Про це повідомила керівниця офісу Олена Приходько.

"Чуйний, порядний, розумний, молодий, натхненний колега, сім'янин, люблячий батько трьох дітей", - написала вона, додавши, інша її колега Наталя жива, але постраждала.

Нагадаємо, за результатами пошуково-рятувальної операції в Чернігові після удару ЗС РФ загалом відомо про 136 постраждалих, серед яких семеро людей загиблих та 129 поранених, з них 15 дітей.

  • Вас може зацікавити:

В Чернігові знищено Драмтеатр: відео моменту влучання і всі подробиці

"Треба було добити Іскандером": реакція росіян на теракт в Чернігові

Чому стався удар по драмтеатру в Чернігові? Організаторка "Лютих пташок" зробила заяву