RU  UA

Україна повинна перенести війну на територію РФ: що для цього потрібно ЗСУ

У Росії на тлі кланової боротьби "яструби" в Кремлі вимагають тотальної війни та нової мобілізації, і без перенесення бойових дій на їхню територію ця агресія проти України затягнеться надовго.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів політтехнолог Тарас Загородній.

Читайте також: "Чий тут ніс стирчить?": з'явилося фото знищеного літака на аеродромі "Сольци"

"Українці повинні розуміти, що без перенесення війни на територію Російської Федерації ця війна затягнеться надовго. Поки ворог буде безкарно себе почувати, вони матимуть можливості нескінченно, враховуючи їхні ресурси, атакувати Україну. Україні цікаво переносити війну на територію Російської Федерації, знищувати і військові об’єкти, аеродроми, порти, бажано в Новоросійську, і так далі”, - сказав Загородній.

Він наголосив, що це знову порушує питання нашого ВПК, бо Захід не дасть такої зброї. Сольци (де були пошкоджені ворожі військові літаки) - це 700 кілометрів від кордонів України - це означає, що Україна має максимально нарощувати саме такі озброєння, які здатні бити вглиб території Російської Федерації, знищувати їхню логістичну інфраструктуру, промислову інфраструктуру тощо.

"Дивіться, як змінилася ситуація після того, як Україна почала застосовувати надводні дрони у Чорному морі, коли прибили той танкер, який перевозив паливо в Керченській протоці, і російський десантний корабель - чомусь різко ця "зернова угода" почала реалізовуватися на практиці, почали ходити судна, тому що росіяни розуміють тільки силу", - наголосив експерт.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в понеділок, 21 серпня, "бавовна" завітала на аеродром Шайковка під Калугою, внаслідок чого було пошкоджено бомбардувальник ТУ-22м.

Вас також може зацікавити:

Пошкоджено один літак: у розвідці поділилися деталями "бавовни" у Шайковці

У Росії знову скаржаться на дрони: в небі свіжа "бавовна", фото і відео

У Ростові потужна "бавовна": у людей тріснуло скло на вікнах