RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Вбивство чоловіка патрульними у Дніпрі: поліція показала відео з бодікамер

Правоохоронці показали відео з нагрудних камер патрульних, які вступили у конфлікт з пасажирами "Ягуара" у Дніпрі.

Відео зі службових камер оприлюднила Патрульна поліція України.

Читайте: "На підлогу, швидко!": У Дніпрі поліцейський розстріляв цивільного, відео і всі деталі

Як видно з опублікованого ролика, правоохоронці зупинили автомобіль за порушення правил дорожнього руху і спочатку розмова починалася досить "приязно".

Однак через деякий час чоловік на відео почав хамити представникам поліції, виражався нецензурною лайкою і перешкоджав їхній професійній діяльності, що, врешті решт, закінчилося смертю людини.

Обережно! Відео містить елементи 18+ та не рекомендується для перегляду людям з нестійкою психікою

"Повага — суб'єктивна позиція однієї людини щодо іншої, визнання гідності особистості, почуття пошани до будь-кого.

Повага є однією з найважливіших вимог моральності, що має на увазі таке ставлення до людей, у якому практично визнається гідність особистості.

Взаємна повага це дуже важливо для співіснування з іншими людьми (батьки, брати та сестри, партнер), і ми повинні чесно практикувати це все життя, щоб мати гармонійне життя в суспільстві.

Повага — це цінність, яку вивчають вдома, під час батьківства та впродовж усього навчального етапу. Характеристиками поваги є уважність, вдячність, визнання, чесність і ввічливість щодо іншої людини.

Взаємна повага є фундаментальною цінністю в сучасному суспільстві, особливо в суспільстві, заснованому на таких суттєвих цінностях, як демократія та свобода: воно передбачає повагу різноманітності ідей, думок, ідеологій, вірувань тощо", - йдеться у анотації до відео.

У свою чергу програма "Схеми" отримала розширене відео загальним хронометражем вісім з половиною хвилин з двох нагрудних камер патрульних Дніпра, на якому зафіксований практично увесь інцидент з моменту зупинки автомобіля, з подальшим розвитком конфлікту та застосуванням поліцейським зброї.

Нагадаємо, що ДБР розпочало досудове розслідування у кримінальному проваджені за фактами умисного вбивства та перевищення службових повноважень працівниками патрульної поліції у Дніпрі.

  • Вас може зацікавити:

Водій Jaguar порушив правила: з’явилися нові подробиці смертельної стрілянини в Дніпрі, фото і відео

"В машині була коханка": з'явилися нові деталі смертельної стрілянини в Дніпрі

"Бидло на Jaguar": Філатов відреагував на смертельну стрілянину з поліцейським