RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Чекає приходу Росії: волонтерка розповіла про поліцейського на блокпосту в Дніпрі

Волонтери розповіли історію, як випадково виявили чергового сепаратиста. Ним виявився поліцейський, який "працював" на одному з блокпостів на виїзді з Дніпра.

Пост із розповіддю опублікувала волонтерка Ксенія Бикова у Facebook.

Читайте також: Можуть "посадити" на 5 років: що відомо про затриманого полтавського блогера, який ображав військових

За її словами, вона їхала на машині у Дніпропетровській області, на одному з блокпостів їх зупинив працівник поліції. Виявилося, що на авто немає ані техпаспорта, ані страхування. Після того, як побачив свідоцтва, що в транспорті - волонтери, поліцейський вирішив "домовитися".

"На виїзді з Дніпра, на нікому не зрозумілому блокпосту, нас чомусь зупинили. Каюсь - в мене дійсно немає ні техогляду, ні страхування. Та ще й пару подряпин і скло трохи тойво, бо не квіти по весіллям розвозимо і не морозиво дітям. Ви бачите лише верхівку роботи, і це правильно. Так от. На БП нам показують зупинитися. І, чомусь, російською мовою аж цілий капітан поліції починає перевірку документів. А в нас в паспортах лежать свідоцтва, що ми волонтери. В чувака очі загорілися. Волонтери ж їздять на тому, що Бог послав. Штраф! Але ж можемо домовитися. Він з усіх боків, сил давить - домовитися. Я вибрала штраф. Тут все чесно, винувата - заплати державі", - написала вона.

Наостанок жінка зробила зауваження щодо мови держслужбовця, який весь час говорив російською. Після чого поліцейський розповів усе, що думає про патріотів України, які допомагають боронити землю від країни-агресора.

"І тут Феї обрізали крила. Єсліб нє такіє б***ді, как ти, тут давно била б росія... Я задихнулася від гніву, Саня мене стримував як міг... Це вам риска до поліції Дніпра. Ні, історії не пов'язані. Я вам ще можу накидати історій різних про поліцію, як вони беруть хабарі на дорогах, дещо я сама знімала. А щодо моєї історії... Ми навіть не відкривали багажника. А ну, як я провезла 118 кулеметів з патронами і 987 гранат, і 34 танка, в багажнику. Але поліцію не цікавило, що я везу. Його цікавила моя смерть, бо тоді прийде росія. І гроші. ПС: звати його коробков андрій миколайович", - додала Ксенія Бикова.

Раніше ми розповідали, що в Полтаві затримали фітнес-тренера, що ображав військових.

  • Вас також може зацікавити:

Фейкова "героїня": на Харківщині військком нарахував своїй знайомій майже 700 тисяч "бойових"

"Ти воєнний чи шо?" В Полтаві скандальний фітнес-тренер облаяв працівників ТЦК, відео

На голову дитині впала штанга: в Рівному розгорівся скандал через смерть 10-річного хлопчика, фото